Åbent hus – Prøv Golf og Krolf helt gratis søndag 22.4.2018

Ta’ med ud og spil Golf eller Krolf

Årets første Åbent hus afvikles søndag den 22. april 2018, men det skal ikke hindre, at hvis du har lyst / interesse / nysgerrighed omkring golf til at få en uforpligtende information om golf og Løgstør Golfklub på et andet belejligt tidspunkt. Du kan læse mere om Golfens dag her

Golfsporten er unik i den forstand, at udøverne, i modsætning til langt de fleste andre sportsgrene, kan spille golf til de er meget langt oppe i årene, og nyde det på akkurat samme vilkår, som en 13-årig junior. Derfor årets tema – Golf er livslang kærlighed.

Du kan også få svar på alle dine spørgsmål, men pas på. Der er mange forkerte fordomme om golfsporten, så vi kan ikke garantere for, at du ikke også vil opleve andre positive sider ved golfsporten, end du hidtil har haft.

Kontakt os bare på tlf. 9867 9200 eller på mail til info@logstorgolfklub.dk