• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arbejdslørdag, den 19. oktober 2019 kl. 08.00

oktober 19 @ 8:00 - 13:00

Lørdag den 19. Oktober – Kl. 8:00 – 13:00

Bestyrelsen inviterer hermed til arbejdsdag. Vi starter dagen med rundstykker kl. 08.00, hvor dagens opgaver fordeles iblandt dagens fremmødte frivillige.

Det har alles interesse, at klubben holdes i så god og smuk stand som muligt. Bl.a. kan følgende opgaver nævnes.:

Hold 1.: Stier luges og rives for græs (4 biler – 8 mand).

Hold 2.: Borde og bænke sættes ind, 2 stk. Grill rengøres og sættes på plads, sammen med gasflasker. Baldakiner                         tages ned. (1 bil + 2 mand).

Hold 3.: Rengøring på udslagsmåtter. 1 måtte udskiftes.   2 stk. bed på hul 1 luges, rives og buske klippes ( 2 mand).

Hold 4.: 9 stk. Næste Tee skilte på lille bane sættes op. – Der bores huller. ( 2 mand og 1 bil ).

Hold 5.: Udslagsbolde samles op i skoven og i det høje græs ( 2 mand og 1 trillebøre).

Hold 6.: Rensning af tagrender ( 2 mand).

Hold 7.: Rengøring af starterhus, toilet og alle udslagsskilte ( 2 mand og 1 bil).

Hold 8.: Alle tee steder jævnes med jord og såning af nye frø. ( 2 mand, traktor og vogn).

Hold 9.: Søen renses for alger med rive  ( 2 mand med søstøvler og 1 bil).

Hold 10.: Rengøring i klubhus og madlavning.

Af hensyn til planlægningen vil vi gerne have flest mulige tilmeldinger på forhånd, således at vi kan forberede dagens mest muligt.

Dagens slutter med en let frokost omkring kl. ca. 12:30 og måske 9 hullers golfrunde, for dem som har lyst til det.

Vi håber at se rigtig mange.

Hilsen Bestyrelsen LGK

Øvrige arbejdsopgaver som står på listen over uløste og løbende opgaver.:

Dato:
oktober 19