Generalforsamling i Løgstør Golfklub

juni 16 @ 19:00 - 21:30

Som anbefalet af DGU, aflyste vi vores generalforsamling den 3.3.2021, på grund af man max. må forsamles 10 personer indendørs.

5 personer fra den nuværende bestyrelse, fortsætter som forretningsudvalg og driver klubben inden for rammerne af normal drift, frem til der har været afholdt generalforsamling.

De 5 personer er Marianne Bang Preben Eskildsen, Lissy Lind, Henrik Rasmussen og Per Olsen.

Generalforsamling i Løgstør Golfklub afholdes i stedet onsdag den 16. juni 2021 kl. 19.00 – i Løgstør Golfklub.

Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende:

1. Valg af dirigent.
  2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år.
  3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse.
  4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse af medlemskontingenter og indskud.
  5. Forslag fra bestyrelsen. – Bestyrelsen udvides fra 6 til 7 medlemmer.                                                                                                                                                                                              Forslaget fra sidste generalforsamling om bestyrelsens mulighed for at meddele det medlem orlov ønskes forlænget, så det også gælder frem til næste generalforsamling.
  6. Forslag fra medlemmerne. Der er ikke modaget forslag til behandling.
  7. Valg af bestyrelsesmedlemmer. – På valg er Henrik Madsen, Per Olsen, Mie Micheelsen (Genopstiller ikke). Der skal vælges 4 medlemmer til bestyrelsen.
  8. Valg af suppleanter – På valg er Per Søborg (Genopstiller ikke). Der skal vælges 2 suppleanter.
  9. Valg af revisor.
  10. Eventuelt.

Regnskab som fremlægges til godkendelse på Generalforsamlingen, kan du se her                        Revisors bemærkninger til udvidet gennemgang kan ses her

Budget som fremlægges til godkendelse på Generalforsamlingen, kan du se her

Punkter som ønskes behandlet på Generalforsamlingen, skulle være indsendt skriftligt til Løgstør Golfklub eller til et medlem af bestyrelsen, senest den 10.2.2021. Der er ikke modtaget forslag til behandling.

Du kan se bestyrelsens beretning her

Du kan se den planlagte dagsorden for generalforsamling her

Generalforsamling 2018

Dato: