Hvidt & Frit Vesthimmerland Match 18.4.2021

april 18 @ 9:30 - 15:30

kr100

Spændende og anderledes match med præmier for op til kr. 25.000

Indregistrering skal være foretaget inden kl. 09:20, briefing kl. 09:40 – Der vil efterfølgende være gunstart kl. 10:00 til dagens match

Hold match hvor der spilles efter Hvidt og Frit regler.- Hold består af 4 personer.

Alle på holdet slår ud fra teestedet. Herefter vælger holdt den boldplacering, hvorfra alle på holdet slå fra i 2. slag. Herefter spiller den enkelte hullet færdig på normal spilleform.

De 2 midterste score på holdet er tællende som hold score. Der skal benyttes 4 udslag fra hver spiller og dermed er de 2 fri slag.

Hold sammensættes med ca. samme hcp. Gennemsnit.

Der vil være nærmest flag på følgende par 3 huller for Herrer: hul 5 og 11. og tilsvarende for Damer: Hul 5 og 11.

Der vil være nærmest flaget i 2. slag på hul 8, samlet for herre og damer.

Hvidt og frit er sponsor for pølser med brød efter Matchen

Præmievindere – Skal være til stede i klubhuset for at modtage præmien. Såfremt præmievinderne ikke er til stede vil præmien blive tildelt den næste i rækkefølgen.

Præmieoverrækkelse vil finde sted hurtigst muligt efter at turneringen er færdigspillet. Nærmere informationer om tid og sted give af turneringsledelsen på dagen.

Matchfee er 100,- som kan indbetales på mobilepay 786248. Gæster som ikke har fritspil, betaler herudover Greenfee.

Tilmelding på Golfbox eller opslag i klubhuset senest 16.4.2021 kl. 12.00 – Man kan ikke eftertilmelde sig efter startlisten er offentliggjort.

I tilfælde af covid 19 sanktioner bliver det løbende start

Du kan tilmelde dig på Golfbox – Du finder link til tilmelding her