Match – XL – Tømmergården

september 20 @ 10:00 - 16:00

dk100

Søndag den 20. september 2020

Matchen har gunstart kl. 10.00. Scorekort skal være afhentet senest kl. 9.30. Der afholdes briefing kl. 9.40.

Tilmelding på Golfbox eller opslag i klubhuset senest den 17.9.2020. Du kan tilmelde dig her

Holdspil / 3 bedste score.

Klubben er efter matchen vært ved 2 pølser og brød.

Match fee kr. 100,-

Matchen er åben for spillere fra andre klubber – Er du ikke medlem af Løgstør Golfklub eller Golf ved Limfjorden, betales der ud over match fee normal Green fee.

For at deltage i præmier, skal scorekort være afleveret til matchledelse i klubhuset, senest kl. 15.00 på dagen.

Præmievindere – uanset art – skal være til stede i klubhuset for at modtage præmien. Såfremt præmievinderne ikke er til stede vil præmien blive tildelt den næste i rækkefølgen.

Præmieoverrækkelse vil finde sted hurtigst muligt efter at turneringen er færdigspillet.

Der kan ikke eftertilmeldes efter startlisten er offentliggjort.

Matchleder.: Marianne/Per/Bent

Sponsor XL Byg / Tømmergaarden, Løgstør