NordicGolfers Cross Country match og Krolf

oktober 29 @ 12:00 - 23:30

Krolf i klubben

Årets tak til medhjælpere, bliver i år en Cross Country match på Golf eller Krolfbanen.

Medhjælpermatch – 2022  Sponsor.: Royal Unibrew og NordicGolfers.com er glade for at vi kan være sponsor til jeres event. I dag samarbejder vi med over 1100 golfbaner, hoteller og resorts i 40 lande. Skal du på golftur, så er du velkommen til at sende os en mail uanset hvor mange i er eller hvor i skal hen. Send gerne på service@nordicgolfers.com eller besøg www.nordicgolfers.com. Da vi ved der er mange som ikke ønsker at spille Cross Country på Golfbanen, har vi i år valgt, at alle som ikke deltager i Cross Country matchen, kan deltage i en hyggelig runde på Krolf banen. Lørdag den 29/10-2022 –  Gunstart kl.12.00 Briefing kl.11.15. for såvel Krolf som Golf.  Kl. 11 er klubben er vært ved 2 stk. smørrebrød + øl/vand inden match, samt aftenens middag+ drikkevarer ved middagen. Der er spisning kl. 18:30, hvor vi efter spisning skruer op for musikken og svinger benene. Præmieoverrækkelse finder sted ved aftenens fest ingen matchfee Deltagere: Alle der i år har hjulpet med til at løse en eller flere opgaver i Løgstør Golfklub kan deltage. Matchen spilles som Cross Country –  ”banen er på kryds og tværs”. Tilmelding senest den 28.okt. kl. 12:00. Spiller du Krolf – tilmelder du dig på Golfbox “Medhjælper Krolf / Royal Unibrew NordicGolfers” Spiller du Golf – tilmelder du dig på Golfbox : Medhjælper match Golf / Royal Unibrew NordicGolfers Du kan også tilmelde dig på liste i klubhuset, som hæger på opslagstavle overfor kontor.

Husk også at tilmelde dig til aftens fest, kan ske på Golfbox på link:

Medhjælper Fest / Royal Unibrew NordicGolfers.

Dato:
oktober 29