• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cross Country match og Krolf

oktober 24 @ 10:00 - 15:00

Årets tak til medhjælpere, bliver i år en Cross Country match eller en runde på Krolfbanen.

Medhjælpermatch – 2020

Da vi ved der er mange som ikke ønsker at spille Cross Country på Golfbanen, har vi i år valgt, at alle som ikke deltager i Cross Country matchen, kan deltage i en hyggelig runde på Krolf banen.

Lørdag den 24/10-2020 – For Golf løbende start fra kl.10.00 fra hul 1 og 10 og for Krolf ligeledes løbende start – Briefing foregår løbende ved start.

Klubben er vært ved en Sandwich som medbringes under matchen samt øl/vand, som kan medbringes under matchen. Der vil forefindes forsyningsdepoter rundt omkring på banen.

På grunde af Corona restriktioner er der i 2020 ingen spisning og samling om aftenen. Da vi kun må være under 30-40 personer i klubhuset.

Præmieoverrækkelse finder sted ved opslag på klubbens hjemmeside og opslag i klubhuset. Præmier afhentes herefter af vinderne i klubben efterfølgende.

ingen matchfee

Deltagere:

Alle der i år har hjulpet med til at løse en eller flere opgaver i Løgstør Golfklub kan deltage

Golf matchen spilles som Cross Country – Stableford – ”banen er på kryds og tværs”

Der spilles i en række holdspil- 3 tællende scorer pr. hul + 1 individuel række

Der er spilles nærmest pinden på 2 par 3 huller for både Damer og Herrer( hvilke huller oplyses senere)

Tilmelding senest den 22. okt. kl. 17:00

Spiller du Cross Country tilmelder du dig på Golfbox “Medhjælper Cross Country / Royal Unibrew”

Spiller du Krolf tilmelder du dig på Golfbox “Medhjælper Krolf / Royal Unibrew”

Du kan også tilmelde dig på liste i klubhuset, som hæger på opslagstavle overfor kontor.

Afstandsmålere er tilladt

Løgstør Golfklub