• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tilmeld dig Limfjordsgolf for Damer +60

februar 8 Kl.8:00 - februar 28 Kl.17:00

Damer 60+ fra Løgstør har vist interesse for at deltage
En eventuel HOLDTURNERING for Damer 60+ vil være et lokalt supplement til regionsgolfen og en pendant til den holdturnering, som de seneste 3 år har været afviklet for mandlige medlemmer af FRIT SPIL.
Indledende puljekampe i april og august.
Det er målet, at flere Damer/veteraner skal tilbydes spillemuligheder og samtidig at styrke Fritspilsordningen
Deltagelse i holdturneringen vil være gratis for medlemmer af “Frit Spil 2018” – alternativt betales greenfee på udebane. Der betales dog for efterfølgende spisning (ca. 80 kr).
Der spilles hulspil, og vinder man sin kamp, er der tradition for at byde taberen på en øl/vand.
Oplægget er, at der første år skal spilles i én eller måske to rækker. Der spilles fra scratch og kræves, at man mindst er fyldt 60 senest 31. december 2018.
Vi forestiller os at et hold består af 4 spillere og at der spilles parspil – en foursome og en greensome. Et bruttohold vil erfaringsmæssigt ideelt bestå af 6 spillere, hvoraf 2 er reserver.
For at kunne tilmelde dig, skal du have et handicap på max. 40.
Hjemmekampene afvikles torsdag eller fredag formiddag med start ved 9-10 tiden (spilledagene ude afhænger lidt af de enkelte klubbers spilledage for “klubber i klubben”)
Er det noget for dig, så tilmeld dig på Golfbox

eller sende en mail til info@logstorgolfklub.dk eller ring på 98679200

Start: