Løgstør ParkHotel:

Her får du en ideel placering for ophold med over 10 golfklubber indenfor en afstand af 50 km, med vores golfklub lige i baghaven.

Hotellet har 75 gode værelser – nogle med udsigt til fjorden og nogle med udgang til gårdhaven direkte fra værelset.

Dobbeltværelserne er ca. 24 m2, har eget bad og toilet og et ophold på hotellet inkluderer også fri parkering, fri WIFI samt fri adgang til wellnessområde m. pool, sauna, spa og dampbad.

Gæsterne oplever en god behandling og roser hotellet. Parkhotel står også for driften af Løgstør Badehotel / Hotel du Nord, hvor du får hyggelige ophold lige ved vandkanten.

Priser:

Ophold inkl. morgenmad fra 499,-

Ophold inkl. aftensmad og morgenmad fra 699,-

Priser pr. pers. v. 2 personer i dobbeltværelse.

Fra priserne beskriver laveste priser i løbet af året. Se mere på hjemmesiden for de datoer du har i tankerne.

Find den bedste pris for dit ønskede ophold på www.lph.dk

Kontakt også gerne hotellet for priser og tilbud på info@logstorparkhotel.dk eller 98 67 40 00

Ved ophold på Løgstør hotellerne er der special pris på greenfee.

Tidsbestilling sker via GolfBox.

Betaling af Greenfee sker direkte i Løgstør Golfklub, til en pris  af kr. 225, du spare derved kr. 75 pr. runde. Husk at medbringe Voucher fra hotellet.

Fra hotellet er der ca. 200 meter til greenen på hul 1, og 500 m til klubhuset og 1. tee.

Dobbelt værelse på Løgstør Parkhotel

Fra kr. 499