Made in Denmark – European Challenge Tour

European Challenge Tour (Challenge By Hessel) afvikles i Himmerland og Made in Denmark i Silkeborg.

Efter et 4 fantastisk MID år i 2014, 2015, 2016 og 2017 – såvel i Himmerland som Løgstør Golfklub, er vi allerede i gang med reservationer af starttider i uge 26 og 35 – 2018. Send blot mail med DGU-nr. og ønsker til tider, så klarer vi resten. (Tjek gerne GolfBox forinden for ledige tider.)
Er du klar til de meste prestigefyldte golfturnering, og har du sikret dig selv en golfrunde, og en overnatningsmulighed?

Løgstør Golfklub reserverer gerne starttider – så længe tider haves – i dagene omkring European Challenge Tour “Made in Denmark –  Challenge Presented By Ejer Hessel”, som spilles i Himmerland i uge 26 i dagene 28 Juni – 1. Juli 2018, samt i forbindelse med Made in Denmark i Silkeborg, der afvikles  i uge 35, i dagene 30.8.2018 til 2.9.2018. – Bemærk du spiller også i disse uger til kun kr. 225 (½ pris).

Desuden kan vi tilbyde et mindre antal standpladser til egen campingvogn.

Kontakt os bare på info@logstorgolfklub.dk og lad os høre dine ønsker.

Tyske flagSind Sie für das prestigevolle Golfturnier vorbereitet, und haben Sie sich eine Golfrunde und Übernachtungsmöglichkeiten gesichert?

Løgstør Golfklubreserviert gern Ihre Startzeiten – solange es noch freie Zeiten gibt – in den Tagen um die Europa Tour.

Ausserdem bieten wir einige Plätze für eigenen Wohnwagen an.

Sie können uns unter info@logstorgolfklub.dk kontaktieren. Wir hören gern von Ihren Wünschen.

Sie können uns auch unter https://www.logstorgolfklub.dk finden.

Engelske flagAre you ready for the prestigious golftournament, and have you secured yourself a golfround and found overnight accomodation?

Løgstør Golfklubreserves with pleasure starting times – as long as we have free times – during the days of European Tour.

In addition we can offer a less number of places for your caravan.

Contact us on: info@logstorgolfklub.dk and let us know about your wishes and needs or look at https://www.logstorgolfklub.dk