Restaurant – spisning og overnatning

Forplejning i klubhuset

Vi har selvbetjening i klubhuset. Det betyder også at du selv skal finde og betale for din øl, vand, vin, kaffe m.m. – Du kan se priser her

Løgstør Golfklub har ikke selv egen restaurant. Det skal ikke hindre vores gæster muligheden for at få varm mad efter golfrunden.

Ved grupper over hhv. 10 og 20 personer, kan vi via Løgstør ParkHotel, Pavillon Christiansminde eller Mesterslagteren i Løgstør få leveret hhv. varme menuer, buffet eller smørrebrød efter eget ønske.

Klub i Klubben arrangementer kan vi også klare – her er der flere muligheder – se blot vedhæftede forslag.

Ring blot og hør om priser osv. på + 45 98 67 92 00.

NB: Såfremt I kommer i mindre grupper, har I mulighed for at nyde medbragt mad i klubhuset. Drikkevarer der nydes i og omkring klubhuset, skal købes i klubhuset.

Fadølsanlæg findes i baren i klublokalet. Flaskeøl/vand findes i køleskabet i forgangen. Pris – kun 20 kr. for en fadøl / flaskeøl / sodavand Rød-, hvid- eller rosevin findes i 1/4 liters flasker til 30 kr. Her findes også automat til forskellige varme drikke i forhallen ved køkkendøren. Enhedspris kun 10 kr. pr. krus.

Toost kan også købes. Findes i fryseren i køkkenet, hvor også vejledning til tilberedning findes.

I det fleste tilfælde vil det også være muligt at få serveret mad på Løgstør Parkhotel – ring blot og hør om mulighederne på +45 98 67 40 00. Oftest har de gode tilbud på aftenbuffet.

Har du andre ønsker til bespisning – så ring eller mail blot til os. Så forsøger vi at efterkomme jeres ønske bedst muligt. I skal ikke gå sultne fra Løgstør Golfklub, hvis vi kan gøre noget.

Samtidig kan vi henvise til de mange restauranter i Løgstør og Omegn, under næste afsnit.

Golfpakker 2018 – Løgstør Parkhotel og Løgstør Badehotel

Begge hoteller tilbyder golfophold med fuld forplejning, overnatning, ligesom der er musikarrangementer i weekenden eller der udleveres golfbag til turen. Du kan læse mere her

Næste aktiviteter

GolfBox