er en klub i klubben for alle ”piger” i Løgstør Golf Klub – uanset alder og handicap.

Vi har faste spilledage på mandag eftermiddage fra april til oktober. Medlemmer, som kan nå 18 hullers spil har starttider fra kl. 15.50. For 9 hullers spil er starttider fra kl. 17.30.

Juli måned er ikke programsat. Medlemmer opfordres til selv at aftale spil på mandage juli.

På spilleaftenen møder du blot op i klublokalet, skriver dig på den fremlagte liste til henholdsvis 18 eller 9 hullers spil, betaler matchfee, se nedenfor, udskriver dit eget scorekort og lægger det på bordet for lodtrækning af hvem, du skal gå i bold med lige den dag. Enkelte arrangementer vil blive afviklet med tilmelding via Golfbox.

Efter spil mødes vi alle i klublokalet til matchafslutning med præmieuddeling, hygge, snak samt fælles brød og ost.

I løbet af sæsonen bliver arrangeret forskellige spilleformer, deltagelse i Pink Cup, udflugt mm.

Der spilles i 2 rækker ved mere end 10 deltagere – både ved 18 og 9 huller. Der uddeles højst 2 præmier i hver række. Der uddeles præmie pr. påbegyndt 5 spillere. Endvidere er præmie for nærmest flaget.

Matchfee for hver enkelt spilleaften udgør:

For 18 huller kr. 20,00 (deltager i nærmest flag på 4 par 3 huller)

For 9 huller kr. 10.00 (deltager i nærmest flag på 2 par 3 huller)

Der indbetales matchfee på spilledagen via MobilPay på nr. 1104ZW

Årets kontingent i Rød Tee for hele året 2021 er som tidligere på kr. 250, der bedes indbetalt på klubbens konto i Spar Nord, reg.nr. 9101 kt.nr. 456-77-21553

Alle pige/dame-spillere kan sagtens prøvedeltage i arrangementet flere aftener forinden medlemsskab.

Vi glæder os til at se jer på banen – både “gamle” og nye medlemmer !!

Program for efteråret 2021 kan læses her

Bestyrelsen i Rød Tee

Klubbens mail.: redteelgk@gmail.com

Bestyrelse og kontaktpersoner 2020:
Formand:          Bente Jespersen             22913768    benteholmjespersen@gmail.com
Sekretær:         Eva Djernæs                 60933688    eva.djern@gmail.com
Kasserer:         Hanne Møller                20641163    ham@jutlander.dk
Medlem:           Nancy Chemnitz              24847323    nch@skivekoeletransport.dk
Medlem:           Helle Johansen              61747436    kpjohans@hotmail.com
Medlem:           Kirsten Kjær                22250099    kirstenkjar@trimar.dk