er en klub i klubben for alle ”piger” i Løgstør Golf Klub – uanset alder og handicap.

Vi har fast spilledag mandag eftermiddage fra april til oktober. Medlemmer, som kan nå 18 hullers spil, har starttider fra kl. 15.50. For 9 hullers spil er starttider fra kl. 17.30. 9 hullers spil vil skifte med start på hul 1 eller start på hul 10 – for afvekslingens skyld.

Desværre står vi jo stadig midt i Covid 19 og dens begrænsninger. Se klubbens oplysninger om Coronarestriktioner gældende fra 24. april 2021 på Løgstør Golfklubs hjemmeside.

Derfor kan vi endnu ikke afholde vore hyggelige matchafslutninger med brød fælles og ost. Det sker tidligst, når vi er sikre på, at vi kan holde varmen på terrassen efter matchen – eller der bliver åbnet for samling af flere personer indendørs.

På spilleaftenen møder du blot op i klublokalet, skriver dig på den fremlagte liste til henholdsvis 18 eller 9 hullers spil, betaler matchfee, se nedenfor, udskriver dit eget scorekort og lægger det på bordet for lodtrækning af hvem, du skal gå i bold med lige den dag.

Vær OBS på, at der p.t. max må samles 10 personer i klublokalet for indtjekning.

Der er pt ikke udarbejdet en decideret spilleplan for 2021, da vi foreløbigt “kører” med spilleaftener som beskrevet ovenfor, alle afviklet som almindelig Stableford.

Bemærk dog disse allerede fastlagte matcher og få dem skrevet i din kalender:

Tirsdag 15/6 – match i Løgstør sammen med Fjordgutterne mod Aars Golfklub

Mandag 9/8 – Pink Cup afvikles som 18 hullers Stableford

Lørdag 25/9 – generalforsamling og afslutningsmatch.

Der spilles i 2 rækker ved mere end 10 deltagere – både ved 18 og 9 huller. Der uddeles højst 2 præmier i hver række. Der uddeles præmie pr. påbegyndt 5 spillere.

Matchfee for hver enkelt spilleaften udgør:

For 18 huller kr. 20,00 (deltager i nærmest flag på 4 par 3 huller)

For 9 huller kr. 10.00 (deltager i nærmest flag på 2 par 3 huller)

Der indbetales via MobilPay på nr. 1104ZW forinden spil.

Årets kontingent i Rød Tee for hele året 2021 er som tidligere på kr. 250, der bedes indbetalt på klubbens konto i Spar Nord, reg.nr. 9101 kt.nr. 456-77-21553

Vi glæder os til at se jer på banen – både “gamle” og nye medlemmer!!

Bestyrelsen i Rød Tee

Klubbens mail.: redteelgk@gmail.com

Bestyrelse og kontaktpersoner 2020:
Formand:          Bente Jespersen             22913768    benteholmjespersen@gmail.com
Sekretær:         Eva Djernæs                 60933688    eva.djern@gmail.com
Kasserer:         Hanne Møller                20641163    ham@jutlander.dk
Medlem:           Nancy Chemnitz              24847323    nch@skivekoeletransport.dk
Medlem:           Helle Johansen              61747436    kpjohans@hotmail.com
Medlem:           Kirsten Kjær                22250099    kirstenkjar@trimar.dk

Vinterprogram

Vi har ikke program i vinter, men alle er velkommen til at deltage lørdage kl. 10.00, hvor Fjordgutterne afviklet match og søndage kl. 10.00 hvor Optimisterne afvikler match. Alle er her i vinter halvåret velkommen, selv om du ikke er medlem af den pågældende klub. Der betales matchfee på kr. 20,-

Download Rød Tee’s sommerprogram for 2020 her.

Vedtægter:

Vedtægter for Rød Tee  kan læses og udskrives HER