Bliv en del af Krolf-Fællesskabet i Løgstør Golfklub

Krolf er igennem de seneste år blevet en af de mest populære nye idrætter – og det med god grund.

Spillet er let at gå til og kræver ikke det store udstyr og giver mange gode snakke og bekendtskaber.

Spillet er en mellemting mellem kroket og golf – hvor der spilles på et fritliggende græsareal på cirka 1/2 fodboldbane.

Der bruges køller, som vi kender fra kroket –  men i stedet for buer, spiller man på huller.

En banen har 12 huller, vinderen er den der bruger færrest slag.

Der spiller 2-6 personer på hver bane.

Løgstør Krolfklub har 3 x 12 huller. Klubben stiller køller og kugler til rådighed.

Krolfklubben spiller 2 gange om ugen tirsdag og torsdag kl. 9.30 – 12.00.

Du kan læse mere om regler her

Spillet er især populær blandt folk på 60+ år, men det er i bund og grund et familiespil, hvor alle kan være med. Populært sagt fra man kan gå til man ikke kan gå.

Er du ikke medlem af Golf eller Krolf Klub, betaler du kr. 50,- pr. person inkl. lejer af udstyr. Betaling for udstyr og baneadgang for gæster sker på ProBoxen i klubhuset under “varer/udlejning”.

Banen er åben for alle.

Medlemskab af Løgstør Krolf  klub

Medlemskab af Krolf klubben  koster kr. 404 årligt. Incl. gratis lån af udstyr. Læs mere her

Medlemmer af Løgstør Golfklub, skal ikke betale for spil på Krolfbanen, de spille  “gratis”  De betaler dog kr. 20,- for leje af udstyr.

Medlemmer af såvel Krolf- som Golf klub kan gratis,  hvis de selv spille med, invitere op til 3 gæster med på en runde. Der betales dog 20 kr. pr. gæstespiller for leje af udstyr.

Betaling for udstyr og bane adgang  sker på ProBoxen i klubhuset under “varer/udlejning”.

Bestyrelsen i Krolfklubben.

Du kan se bestyrelsen her

Klubbens vedtægter

Læs klubbens vedtægter her