Vælg en side

Kære medlemmer

Her på de underliggende sider, vil vi forsøge at samlet relevante informationer til dig som medlem af Løgstør Golfklub, eller som kommende medlem.

Vi håber du vil finde informationerne nyttige og fyldestgørende. I modsat fald, hører vi gerne om mangler og forbedringer, som kan gøre hjemmesiden endnu bedre.

50% rabat – SGN – Samarbejdende Golfklubber i Region Nordjylland

Mellem 28 nordjyske golfklubber er der indgået samarbejde omkring ½ greenfee ordning.

Løgstør Golfklub er tilknytte denne ordning, og for klubbens medlemmer betyder det, at vi kan gæstespille de Nordjyske golfklubber til ½ greenfee.

Ordningen gælder for alle fuldt betalende medlemmer i Løgstør Golfklub. Derimod gælder ordningen ikke for longdistance og Fleksmedlemmer.

Liste over de aktuelle golfklubber ses af vedhæftede oversigt.SGN Greenfeeordning 2018

 

Husk at skrive tydeligt navn, klubnavn og DGU-medlemsnr. i greenfeebogen i klubber hvor disse endnu ikke er afskaffet.

 

FRIT SPIL

Som fuldtids medlem af Løgstør Golfklub kan du tegne et tillægs medlemskab af vores FRIT SPILs ordning, som Løgstør Golfklub har indgået sammen med 8 andre golfklubber. Skive Golfklub, Morsø Golfklub, Harre Vig Golfklub, Hjarbæk Golfklub, Hvalpsund Golfclub, Aars Golfklub, Jammerbugtens Golfklub og Volstrup Golfklub

Du kan læse mere om Frit Spils ordningen her.

Løgstør Auto – Din Bilparner sponserer et gratis dækskifte til alle Frit Spils medlemmer, blot du har fornyet dit medlemskab inden 15. januar 2019.


Øvrige Greenfee samarbejdsaftaler i Løgstør Golfklub

Ud over greenfee samarbejder i SGN-regi, har Løgstør Golfklub indgået yderligere gensidige ½-greenfee ordning med:

Aarhus Aadal Golf Club

Tange Sø Golfklub

Himmelbjerg Golf Club

Viborg Golfklub

Tønder Golfklub

Aftalen betyder at alle fuldgyldige medlemmer af Løgstør Golfklub får 50% rabat på greenfee prisen i de nævnte golfklubber.

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner.

Du kan læse mere om golfklubberne på linkene ovenfor.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

 

Norddjurs Golfklub

Gensidig aftale med fast greenfee på 225 alle ugens dage. Suspenderes i vintermånederne. Se klubbens hjemmeside.

norddjurs_golfklub


Golfferie i Tyskland med 5% rabatwww.golfferie.de

Løgstør Golfklubs medlemmer kan via www.golfferie.de opnå rabat ud over de gode tilbud der i øvrigt er på golfophold i Nordtyskland.

Tag blot kontakt til Hermann Binøder på tlf. 45 20 93 37 38 eller på mail: admin@golfferie.de og høre nærmere.


Tag gæster med gratis på Pay and Play banen

Løgstør Golfklub vil gerne have endnu flere nye medlemmer. En af muligheden herfor, er udbredelse af kendskabet til golfsporten til flest mulige.

Vi forsøger i år, at få alle nuværende medlemmer til at invitere naboer, venner, arbejdskolleger og andre “ikke golfere” til gratis spil på Pay and Play banen. Gælder alle ugens dage.

“Betaling” I Probox vælges Greenfee/Pay and Play og antal gæstepersoner. I næste billede “ændres pris” og her vælges “Medlemmer med gæster på Pay and Play” ud for hver enkelt gæst. Herefter er prisen 0 kr. og samtidig får vi registreret gæsteantallet.

Som medlem håber vi du vil hjælpe og vise gæsterne, hvordan man bevæger sig rundt på Pay and Play banen. Samtidig fortælle lidt om registrering af slag på scorekortet, og sidst men ikke mindst lidt omkring greenfeebogen i klubhuset. Herunder betaling, bagmærke osv. og dermed informere om, at gæsterne altid er velkommen til at benytte banen, mod almindelig greenfee betaling.

God fornøjelse – vi håber at se mange ende på golfskolen, til fælles gavn for os alle.

Endelig har klubben også sørget for andre fordele for klubbens medlemmerne. Heri blandt andet muligheden for at får 9 golfbaner som “hjemmebaner”. Læs mere under Frit Spil

Næste aktiviteter