Kære medlemmer

Her på de underliggende sider, vil vi forsøge at samlet relevante informationer til dig som medlem af Løgstør Golfklub, eller som kommende medlem.

Vi håber du vil finde informationerne nyttige og fyldestgørende. I modsat fald, hører vi gerne om mangler og forbedringer, som kan gøre hjemmesiden endnu bedre.

SGN – Samarbejdende Golfklubber i Region Nordjylland

Mellem 28 nordjyske golfklubber er der indgået samarbejde omkring greenfee.

Løgstør Golfklub er tilknytte denne ordning, og for klubbens medlemmer betyder det, at vi kan gæstespille de Nordjyske golfklubber, hvor Greenfee kan købes til dagspris, dog max. kr. 250

Ordningen gælder for alle fuldtids medlemmer i Løgstør Golfklub. Derimod gælder ordningen ikke for longdistance og Fleks medlemmer.

Liste over de aktuelle golfklubber ses af vedhæftede oversigt.SGN Greenfeeordning 2020

Golfring Limfjorden

Som fuldtids medlem af Løgstør Golfklub kan du tegne et tillægs medlemskab af Golfring Limfjorden, en ordning, som Løgstør Golfklub har indgået sammen med 8 andre golfklubber. Skive Golfklub, Morsø Golfklub, Harre Vig Golfklub, Hjarbæk Golfklub, Hvalpsund Golfclub, Aars Golfklub, Jammerbugtens Golfklub og Nordvest Jysk Golfklub

Du kan læse mere om Golfring Limfjorden her.

Løgstør Auto – Din Bilpartner sponserer et gratis dækskifte til alle Frit Spils medlemmer, blot du har fornyet dit medlemskab inden 15. januar 2020.

Øvrige Greenfee samarbejdsaftaler i Løgstør Golfklub

Ud over greenfee samarbejder i SGN-regi, har Løgstør Golfklub indgået yderligere gensidige greenfee ordning, der betyder du kan spille her for kr. 225:

Lemvig Golfklub

Aarhus Aadal Golf Club

Tange Sø Golfklub

Himmelbjerg Golf Club

Viborg Golfklub

Tønder Golfklub – Her kan du spille for kr. 175

Norddjurs Golfklub

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner.

Du kan læse mere om golfklubberne på linkene ovenfor.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Gensidig aftale med fast greenfee på 225 alle ugens dage. Suspenderes i vintermånederne. Se klubbens hjemmeside.

Næste aktiviteter