Golf ved Limfjorden (Frit Spil) – Damer

Golf ved Limfjorden er et lokalt supplement til Regionsgolfen og FritSpilsordningen.

Turneringen administreres af en” Komite”. Du kan læse mere om tilmelding af såvel Dame som Herrehold her

Det er på ingen måde tanken, at dette skal erstatte regionsgolfen. Derfor spilles alle indledende puljekampe i april og august. Det er målet, at flere herrer/senior skal tilbydes spillemuligheder og samtidig at styrke Fritspilsordningen i de 9 tilsluttede golfklubber.

Deltagelse i holdturneringen “Golf ved Limfjorden” er for Damer 60+ og gratis for medlemmer af “Frit Spil 2019 – Du kan læse mere for såvel herrer som dame hold 2019 her

Der spilles hulspil som holdspil, dvs. hvert hold består af 4 damer, som er fordelt på en hold som spiller Greensome og et som spiller Foursome, og vinder man sin kamp, er der tradition for at byde taberen på en øl/vand.

Der spilles fra scrath og kræves at man mindst er fyldt 60 senest 31. december 2019.

Spilledatoerne for 2019 er fastlagt til fredage i april og august. Først når holdene er sat medio januar, får vi de endelige spilledatoer på hhv. hjemme- og udebane.

Hvert hold udpeger en holdkaptajn, som har det praktiske ansvar for bestilling af mad til hjemmekampe, udfyldelse af holdkort og indberetninger.

Ved tilmeldingen bliver du automatisk placeret i den række, du tilhører. Holdsammensætningen kan dog være anderledes. Den række du starter sæsonen i, forbliver du i, uanset ændringer i hcp under vejs. Du kan derfor ikke spille på flere hold i løbet af en sæson.

Tilmelding  for 2019 udløb den 15. januar 2019, du tilmelder dig på Golfboks eller du kontakter Kjeld Sørensen tlf. 21747775 eller ringer til klubben på 98679200, så skriver vi dig op, og klubben sørger herefter for at tilmelde det antal hold i 2019, som der er spillere til.

For at kunne tilmelde dig, skal du være dame, samt være fyldt 60 år inden 31-12-2019.

Du kan se mere på www.golfvedlimfjorden.dk

Næste aktiviteter

GolfBox