Golf ved Limfjorden (Golfring Limfjorden) – Damer

Golf ved Limfjorden er et lokalt supplement til Regionsgolfen og Golfring Limfjorden.

Turneringen administreres af en” Komite”. Du kan læse mere om tilmelding af såvel Dame som Herrehold her

Det er på ingen måde tanken, at dette skal erstatte regionsgolfen. Derfor spilles alle indledende puljekampe i april og august. Det er målet, at flere dame/senior skal tilbydes spillemuligheder og samtidig at styrke Golfring Limfjorden for de 9 tilsluttede golfklubber.

Deltagelse i holdturneringen “Golf ved Limfjorden” er for Damer 60+ og gratis for medlemmer af “Golfring Limfjorden”.

Der spilles hulspil som holdspil, dvs. hvert hold består af 4 damer, som er fordelt på en hold som spiller Greensome og et som spiller Foursome, og vinder man sin kamp, er der tradition for at byde taberen på en øl/vand.

Der spilles fra scrath og kræves at man mindst er fyldt 60 senest 31. december 2020.

Hvert hold udpeger en holdkaptajn, som har det praktiske ansvar for bestilling af mad til hjemmekampe, udfyldelse af holdkort og indberetninger.

For flere oplysninger kan du kontakter Kjeld Sørensen tlf. 21747775 eller ringer til klubben på 98679200.

Du kan se hulspilsregler her.

Du kan se mere på www.golfvedlimfjorden.dk

Næste aktiviteter