Golf ved Limfjorden – Golfring Limfjorden

Golf ved Limfjorden er et lokalt supplement til Regionsgolfen og Golfring Limfjorden.

Turneringen administreres af en” Komite”. Du kan læse mere om tilmelding af Dame og Herrehold her

Det er på ingen måde tanken, at dette skal erstatte regionsgolfen. Derfor spilles alle indledende puljekampe i april og august. Det er målet, at flere herrer/senior skal tilbydes spillemuligheder og samtidig at styrke Golfring Limfjorden, som består af de 9 tilsluttede golfklubber.

Deltagelse i holdturneringen “Golf ved Limfjorden” er for herrer 60+ og gratis for medlemmer af “Golfring Limfjorden” – alternativt betales ½ greenfee. Der betales dog for efterfølgende spisning (ca. 80,00 kr). Der spilles hulspil, og vinder man sin kamp, er der tradition for at byde taberen på en øl/vand.

Regler for hulspil kan læses her

Der spilles fra scrath i handicapbestemte rækker (A (Hcp. – alle), B (Hcp. min 15,0) og C (Hcp. min 20,0 ). I D (Hcp min. 25,0) spilles der med handicap. I alle rækker kræves at man mindst er fyldt 60 senest 31. december 2020.

Hvert hold består af 6 mand, hvor der spilles 1. – 2. – 3 og 4. singler og en foursome. Singlerne skal spilles i hcp-orden med laveste hcp som 1.ste single osv. Hvert hold udpeger en holdkaptajn, som har det praktiske ansvar for bestilling af mad til hjemmekampe, udfyldelse af holdkort og indberetninger.

Ved tilmeldingen bliver du automatisk placeret i den række, du tilhører. Holdsammensætningen kan dog være anderledes. Den række du starter sæsonen i, forbliver du i, uanset ændringer i hcp undervejs. Du kan derfor ikke spille på flere hold i løbet af en sæson.

Vi har 4 hold tilmeldt, kan kan se dato og sted hvor der skal spiller her

For at kunne spille, skal du være mand og have et handicap på max. 36, samt være fyldt 60 år inden 31-12-2020.

Vil du vider mere kan du kontakte Kjeld Sørensen på tlf. 21747775.

Du kan se mere på www.golfringlimfjorden.dk

Næste aktiviteter