Attraktivt at være medlem af Løgstør Golfklub

Ud over det at være medlem af en klub med en attraktiv og smukt beliggende golfbane, og med et dejligt klubmiljø, opnår medlemmer følgende fordele:

• Spil golf så ofte du har lyst
  • Adgang til driving range (klubbens medlemmer har frie rangebolde)
  • Adgang til klubhuset
  • Mulighed for opbevaring af udstyr, idet klubben råder over et antal skabe til udlejning
  • Løgstør Golfklub har ½ greenfee aftale med alle de nordjyske golfklubber, samt en del andre klubber. Se mere andet sted.
  • Mulighed for at deltage i klubbens matcher og andre arrangementer.
  • Deltage i det gode sociale liv der er i og omkring golfklubben.
  • Begyndere kommer i starten automatisk til at spille med andre begyndere i begynder- og kaninmatcher.
  • Mulighed for at deltage i mange forskellige matcher med pæne præmier
  • Godt socialt samvær med andre golfspillere i alle aldersgrupper
  • Deltage i diverse arrangementer (matcher, arbejdslørdage, klubfester osv.)
  • Golfblad fra Dansk Golf Union.
  • Medlemmer kan låne lokalet på 1.sal gratis – drikkevarer skal købes i klubben – forudsætter at lokalet ikke er udlevet til andre klubformål.
  • Et golfskoleophold i 2018 koster kun 1.500 kr. incl. begynder- og KLUB-9-matcher og 5 trænerlektioner. Desuden fri adgang til Pay and Play banen indtil årsultimo.

Endelig har klubben også sørget for andre fordele for klubbens medlemmerne. Heri blandt andet muligheden for at får 9 golfbaner som “hjemmebaner”. Læs mere under Frit Spil

Se blot nærmere herom under de enkelte afsnit under faneoverskriften.

God fornøjelse

NB: har du fået lyst til at høre mere, eller blive medlem, kan du kontakte os HER.  Så hører du fra os indenfor kort tid.

Eller ring blot på tlf. 98 67 92 00 eller på mail info@logstorgolfklub.dk – så klarer vi det oftest straks.

Stamkort nye medlemmer

Ingen indskud / aktiekøb for nye medlemmer i Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub har på den seneste generalforsamling besluttet, at der heller ikke i 2018 kræves indskud af nye medlemmer, som indmeldes i klubben.

Benyt dig at dette gode tilbud, hvor du sparer 3.000 i forhold til normalprisen, og bliv medlem af en dejlig golfklub med en fantastisk bane, smukt beliggende ud mod Limfjorden.

Næste aktiviteter

GolfBox