Vælg en side

Tag gæster med gratis på Pay and Play banen

Løgstør Golfklub vil gerne have endnu flere nye medlemmer. En af muligheden herfor, er udbredelse af kendskabet til golfsporten til flest mulige.

Vi forsøger i år, at få alle nuværende medlemmer til at invitere naboer, venner, arbejdskolleger og andre “ikke golfere” til gratis spil på Pay and Play banen.  Du kan have op til 2 gæster med på en runde. Gælder alle ugens dage. Har dine gæster ikke selv udstyr, må de første gang gerne låne et sæt, uden at skulle betale herfor.

“Betaling” I Pro Box vælges Greenfee/Pay and Play og antal gæstepersoner. I næste billede “ændres pris” og her vælges “Medlemmer med gæster på Pay and Play” ud for hver enkelt gæst. Herefter er prisen 0 kr. og samtidig får vi registreret gæsteantallet.

Som medlem håber vi du vil hjælpe og vise gæsterne, hvordan man bevæger sig rundt på Pay and Play banen. Samtidig fortæller lidt om registrering af slag på scorekortet, og sidst men ikke mindst lidt omkring hvordan klubhuset fungerer, og dermed informere om, at gæsterne altid er velkommen til at benytte banen – Vis dem hvordan de betaler og registrere sig, for en runde på Pay and Play Banen, samt for evt. lån af udstyr.

God fornøjelse – vi håber at se mange ende på golfskolen, til fælles gavn for os alle.

 

Næste aktiviteter