Greenfee aftaler for LGK medlemmer

50% rabat – SGN – Samarbejdende Golfklubber i Region Nordjylland

Mellem 28 nordjyske golfklubber er der indgået samarbejde omkring ½ greenfee ordning. Himmerland Golfklub har valgt at trække sig ud af samarbejdet her i 2018.

Løgstør Golfklub er tilknytte denne ordning, og for klubbens medlemmer betyder det, at vi kan gæstespille de Nordjyske golfklubber til ½ greenfee.

Ordningen gælder for alle fuldt betalende medlemmer i Løgstør Golfklub. Derimod gælder ordningen ikke for longdistance og Fleksmedlemmer.

Liste over de aktuelle golfklubber ses af vedhæftede oversigt SGN samarbejdende klubber

Husk at skrive tydeligt navn, klubnavn og DGU-medlemsnr. i greenfeebogen i klubber hvor disse endnu ikke er afskaffet.

Øvrige Greenfee samarbejdsaftaler i Løgstør Golfklub

Ud over greenfee samarbejder i SGN-regi, har Løgstør Golfklub indgået yderligere gensidige ½-greenfee ordning med:
Aarhus Aadal Golf Club
Tange Sø Golfklub
Himmelbjerg Golf Club
Viborg Golfklub
Tønder Golfklub

Aftalen betyder at fuldgyldige medlemmer af Løgstør Golfklub får 50% rabat på greenfee prisen i de nævnte golfklubber.

Der kan herudover spilles i Nord Djurs Golfklub til en fast greenfee på kr. 225

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner. Du kan læse mere om golfkluberne på linkene ovenfor.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.