Vælg en side

Sponsorater i LGK

Sponsorater i LGK

downloadSpecialsyet sponsorat. Søger du et nyt pengeinstitut, kan Jutlander Bank være en mulighed. Såfremt et klubmedlem anbefaler Jutlander Bank til en anden person, og denne tager mod tilbuddet om et uforpligtende møde om at skifte pengeinstitut til Jutlander Bank modtager klubben en kundehenvisningsbonus på 500 kr. incl. moms pr. henvisning og afholdt møde.
Læs mere her.

 

Logo - sort - SparNord
Book et møde og tjen 500 kr. til klubben Hvis du vil være kunde i en solid bank, der engagerer sig i din økonomi og dit lokalområde, er Spar Nord Løgstør noget for dig. Book et møde, hvor vi ser på, om det kan betale sig for dig at skifte til Spar Nord Løgstør – så lægger vi 500 kr. i klubkassen for ulejligheden.
Læs mere her.

Svane Køkkenet - Kopi

Specialsyet sponsorat incl. flagsponsor. Sponsor yder tilskud til Løgstør Golfklub på 3% af købt over 10.000 kr. hos Svane Køkkenet i Aars. Husk at oplyse dit medlemsnr. ved købet.

Kig forbi www.svane.com/dk/aars


Punkt1 - Kopi

Specialsyet sponsorat incl. flagsponsor. Sponsor yder tilskud til Løgstør Golfklub på 3% af købt over 5.000 kr. hos Punkt 1. Husk at oplyse dit medlemsnr. ved købet.

Se mere HER


 

EDC Løgstør

EDC støtter LGK med et løbende sponsorbidrag, der tager udgangspunkt i et “noget for noget
princip”, hvor EDC afregner et fast beløb på kr. 2.000 for hver henvisning af LGK’s medlemmer,
der sælger sin bolig genne EDC.

Medlemmet oplyser ved første henvendelse til EDC, at denne er medlem af LGK, og formidlingsaftalen
dermed er omfattet af nærværende sponsoraftale.

Se mere HER


Header-Grey
Marketing sponsorat. Grafiisk har udviklet vores nye hjemmeside og har i den forbindelse sponsoreret forskellige delelementer, herunder grafiske elementer til hjemmesiden og design af ny gæstebrochure. Som klubmedlem i Løgstør Golfklub giver Grafiisk dig 10% rabat på din første ordre. Hos Grafiisk er der ingen månedlige bindinger! Kun fokus på det der virker for dig og din virksomhed!

Hjemmesider – Sociale medier – E-mail marketing – Mindre tryksager

Kontakt Judith på telefon +45 52 38 07 99 for en uforpligtende snak om dine marketing opgaver.

Kig forbi www.grafiisk.dk


Sponsor for Frit Spil medlemmer 2016
Sponsor for Frit Spil medlemmer 2016

Løgstør Auto – Din Bilpartner sponsorer et gratis dækskifte til klubbens medlemmer, som senest pr. 24. januar 2016 har tegnet et medlemskab af FRIT SPIL 2016 ordningen. Dækskiftet dækker 1 skift fra vinter til sommerdæk eller sommer til vinterdæk efter eget valg. Det praktiske aftales direkte med Løgstør Auto Værksted.


Øvrige sponsorer i Løgstør Golfklub

Se i øvrigt alle vores øvrige sponsorer i “sponsorbåndet” nederst på siden. Klik blot på deres logo, og kom direkte frem til deres respektive hjemmesider.