Jutlander Bank

Specialsyet sponsorat. Søger du et nyt pengeinstitut, kan Jutlander Bank være en mulighed. Såfremt et klubmedlem anbefaler Jutlander Bank til en anden person, og denne tager mod tilbuddet om et uforpligtende møde om at skifte pengeinstitut til Jutlander Bank modtager klubben en kundehenvisningsbonus på 500 kr. incl. moms pr. henvisning og afholdt møde.
Læs mere her.

Spar Nord Bank

Specialsyet sponsorat. Søger du et nyt pengeinstitut, kan Spar Nord Bank være en mulighed. Såfremt du booket et møde i Spar Nord Bank via SMS, modtager Løgstør Golfklub kr. 500, hvis du efterfølgende bliver kunde i Spar Nord Bank.

Ved aflevering af Scorekort fra Sea side Bane (18 huls bane).

Få du 20% i rabat ved Blomsteriet Ved køb for min. kr. 299,-

og / eller 50% rabat på Bilvask nr. 1 og 2 på Jan Tex.

Specialsyet sponsorat inkl. flagsponsor. Sponsor yder tilskud til Løgstør Golfklub på 3% af købt over 10.000 kr. hos Svane Køkkenet i Aars. Husk at oplyse dit medlems nr. ved købet.

Se mere på www.svane.com/butikker/jylland/aars

Kig forbi

Special syet sponsorat inkl. flagsponsor. Sponsor yder tilskud til Løgstør Golfklub på 3% af købt over 5.000 kr. hos Hvidt og Frit Vesthimmerland  Husk at oplyse dit medlems nr. ved købet.

Du finder os på Løgstørvej 20, 9600 Aars

eller Kontakt os:

Tlf: 98624676
E-mail: vesthimmerland@hvidtogfrit.dk                                       Se mere HER

EDC støtter LGK med et løbende sponsorbidrag, der tager udgangspunkt i et “noget for noget
princip”, hvor EDC afregner et fast beløb på kr. 2.000 for hver henvisning af LGK’s medlemmer,
der sælger sin bolig genne EDC.

Medlemmet oplyser ved første henvendelse til EDC, at denne er medlem af LGK, og formidlingsaftalen
dermed er omfattet af nærværende sponsoraftale.

Se mere HER

Løgstør Autoværksted.

Sponsor for Golf ved Limfjorden 2020

Løgstør Auto – Din Bilpartner sponsorer et gratis dækskifte til klubbens medlemmer, som senest pr. 15. januar 2020 har tegnet et medlemskab af Golf ved Limfjorden – Ordningen der giver dig mulighed for at spille gratis på 8 Golfbaner for kr. 900.

Dækskiftet dækker 1 skift fra vinter til sommerdæk eller sommer til vinterdæk efter eget valg. Det praktiske aftales direkte med Løgstør Auto Værksted.

Øvrige sponsorer i Løgstør Golfklub

Se i øvrigt alle vores øvrige sponsorer i “sponsorbåndet” nederst på siden. Klik blot på deres logo, og kom direkte frem til deres respektive hjemmesider.