Copy
Nyhedsinformationer fra Løgstør Golfklub
Få vist dette nyhedsbrev i din browser
Nyhedsinformation fra Løgstør Golfklub - Januar 2020
Hermed seneste nyt fra Løgstør Golfklub.
Vi håber du har lyst til at læse nyhedsbrevet. Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet fra Løgstør Golfklub, har du mulighed for at afmelde det nederst i nyhedsbrevet.
Det håber vi selvfølgelig ikke at du gør, idet vi ønsker at du kan videregive nyttige oplysninger til vores mange gæster.
Hjælp din klub
Vi har også i 2020 brug for jeres hjælp, for at kunne drive og udvikle klubben.
 
Så meld dig hurtigst muligt, hvis du kan afse tid til at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os pr. tlf. eller sende mail på info@logstorgolfklub.dk

Baneservice: Vi har brug for flere hjælpere til vores Baneservice, opgaverne er typisk lørdag/søndag, hvor man bliver en del af en vagtplan. Vi kan også bruges enkelte, som vi løse opgaverne i løbet af ugen (hverdage). Du kan læse om opgaver her

Rekrutteringsudvalget: søger personer, som vil deltage i et Rekrutteringsudvalg, der skal komme med gode ideer, til hvordan vi kan få flere på Golfskole og dermed flere til at spille Golf.
Udvalget er i gang med arbejdet, men vil gerne suppleres med yderliggere 2-3 personer.  Du kan læse om opgaverne her, samt hvem de øvrige deltager i udvalget er.
Der er tale om en opgave, som løses her i foråret, hvorefter arbejdsopgaverne overgår til Begynderudvalget. Kontakt Per Olsen på 24696462 eller John Nøhr på 22946000 eller send en mail på info@logstorgolfklub.dk

Begynderudvalget: søger personer, som vil hjælpe vores forhåbentlig mange nye golfspillere, med at komme gennem Golfskolen, den primære opgave er at gå sammen med de nye, på vores Pay and Play bane samt på Stor bane, når de har bestået første del af kurset. En opgave som typisk løses torsdag fra kl. 17.00 – 19.00, men også enkelte gange på andre dage. Du kan læse om udvalget opgaver her 

Golfens dag

Fortæl vidt og bredt om Golfens dag 26.4.2020 fra kl. 10.00 – 13.00.  Her kan alle Gratis komme og prøve kræfter med Golf og Krolf. Du kan læse mere her
 

Golf ved Limfjorden

Til alle jer som har betalt for fritspil inden 20.1.2020, er jeres gavekort fra Løgstør Auto ved at blive lavet færdig, det kommer til at ligge i kurven over for kontoret, så husk selv at tage det, når I er i klubben.
 

Bagmærker 2020

Bestyrelsen har besluttet, at der ikke længer laves Bagmærker. Husk derfor altid at medbringe dit DGU-kort, når du spiller på banen, da det er din legitimation for at have spillerettigheder. Tag også godt imod Baneservice, hvis de spørger om din legitimation.

 

SGN samarbejdet

 SGN (Samarbejdende klubber i Nordjylland). Ordninger med 50% rabat, ved spil i de deltagende klubber er blevet ændret, så du nu i stedet betaler dagspris, dog max. Kr. 250. Du kan altid i den klub du vil spille, se aktuel pris på deres hjemmeside. For langt de fleste betyder ændringen, at prisen kan være +/- kr. 25 i forhold til tidligere, så du kan roligt besøge klubberne i Nordjylland.


 

Medlemsmøde

Husk og få dig tilmeldt medlemsmøde, ”Styrk dit Golfspil” som afholdes 12. februar 2020 kl. 19.00 – Du tilmelder dig på Golfbox. Du kan læse mere om aftens program her 

Generalforsamling 2020

Der afholdes generalforsamling i Løgstør Golfklub onsdag 4.3.2020 kl. 19.00 i Klubhuset. Forslag fra medlemmerne skal, for at kunne behandles på en ordinær generalforsamling, være indgivet skriftligt til bestyrelsen senest den 10. februar.  Der udsendes senere endelig dagsorden til generalforsamlingen.
 

Facebook

Husk at du også kan følge Løgstør Golfklub på Facebook, du finder os på siden:
Løgstør Golfklub - Alle er velkommen
Her bliver der løbende opslået billeder, aktiviteter og begivenheder fra golfklubben
Det er vigtigt at du deler opslagene med dine venner, så vi når rigtig langt omkring med promovering af vores fantastiske golfklub.

 

Copyright © 2020 Løgstør Golfklub, All rights reserved.