Fjordgutterne er en herreklub for alle mænd fra 18 år

Klubben har fast spilleaften hele sommeren hver tirsdag. Se program 2021 er

Nyhedsbrev  –  Kære  Fjordgutter.

Vi begynder at kunne mærke foråret og dermed nærmer vi os også tidspunktet, hvor vi starter Fjordgutterne op igen.

Der er selvfølgelige stadigvæk nogle regler der skal overholdes i forhold til COVID-19.  Det vil kun være tilladt at benytte løbende start.

Vi starter op tirsdag den 6  april og I skal alle tilmelde jer på Golf Box under  turnering: Fjordgutter.

SIDSTE tilmelding til golf  om tirsdagen skal ske på Golf Box  og skal altid være senest MANDAG kl. 17,00   senere samme aften kan I gå ind og se hvem, og hvornår I skal spille.

Startlisterne vil ligge klar i klubbens reception / forlokale.

Alle skriver  selv scorekort ud,  der bliver ingen samling efter matchen. Scorekort afleveres i klubbens reception, og matchen er derefter slut. Med mindre der åbnes mere op inden.

NB. Vi har kun mulighed for indbetaling af Matchfee kr. 25,- på MOBILPAY : box 81882   alle bedes betale inden i spiller ud!

Der spilles om bolde nærmest pind/hul på alle par 3 huller og vin som vi plejer. Alt vin samt bolde bliver samlet sammen med navne på og bliver udleveret til vinderne senere, når vi  igen må samles .

Medbring venligst selv målebånd til opmåling nærmest pind/hul.

,,HUSK KONTINGENT INDBETALING,, inden vi starter på tirsdag Kr. 250,- Konto: 9101 – 4567795506  husk at opgive navn – nummer ved indbetalingen.

Af andre vigtige datoer kan vi nævne, at vi spiller den årlige match mod Års d 15 Juni. I skal også sætte kryds i kalenderen til Fjordgutterne d 19 Juni og d 11 September, hvor vores årlige “udflugter” vil finde sted. For
at få så mange med som muligt vil “udflugterne” kun være over 1 dag. I vil få nærmere information, når vi ved noget mere.

Vi glæder os rigtig meget til at være sammen med jer igen til nogle gode matcher og  forhåbentligt efterfølgende hyggeligt kammeratligt samvær.

Mange hilsener

Lars Erik

Gæster er velkommen mod betaling af almindelig greenfee og en matchfee på 25 kr.

Bestyrelsen i Fjordgutterne

Lars Erik Bengtsson – 51234811 – Mail larserikbenz@gmail.com

Karsten Svendsen – 2080 2479 – Mail: ullakarsten@gmail.com

Erik Heilemann Jensen – 2179 9993 – Mail: e.heilemann@Jensen.mail.dk