Løgstør golfklub indgår altid gerne nye sponsoraftaler

Vi mener Løgstør Golfklub er en attraktiv partner at indgå et sponsorsamarbejde med. Vi har stor kontakt til vores lokale medlemmer og de ca. 6.000 gæstespillere, som hvert år ligger vejen forbi golfklubben.

Kontakt os helt uforpligtende til en snak omkring dine muligheder for at blive set i golfklubben på vores meget fremtrædende sponsortavle, og på vores hjemmeside.

Send blot en mail til info@logstorgolfklub.dk   eller ring på tlf. 9867 9200 eller kontant Per Olsen på tlf. 2469 6462

Sponsorprogrammet i Løgstør Golfklub for 2018

Løgstør Golfklub er en attraktiv partner at indgå et sponsorsamarbejde med, hvor du som sponsor opnår mange fordele bl.a.:

1. Synlighed overfor klubbens ca. 325 medlemmer
  2. Synlighed overfor klubbens ca. 6.000 gæstespillere årligt
  3. Sponsorskilt opsat ved klubhuset,
  4. Reklameplads på klubbens hjemmeside
  5. Mulighed for synlighed på teestedsskilte, golfbiler, infoskærm, hulflag, hulkopper osv. – hør nærmere
  6. Mulighed for links til egen hjemmeside direkte fra klubben
  7. Muligheder for “Company Day” tilbud for virksomhedens kunder
  8. Deltagelse i klubbens årlige sponsormatch

Ikke mindst støtter du også Løgstør Golfklub, som trækker mange gæstespillere til området. Det øger omsætningen i såvel klubben, som de omkringliggende forretninger og virksomheder, og gør Løgstør til et godt sted at bosætte sig.

Du er velkommen til at kontakte vores sponsorudvalg, og få en uforpligtende snak om dine muligheder:

Per Olsen – tlf. 2469 6462 – mail: info@logstorgolfklub.dk

Benny Christensen – tlf. 3035 3022 – mail: bclis@os.dk

Sponsorudvalget

NB: Klubben invitere sponsor til Sponsor match, fredag 7. september 2018. Vi mødes i klubben kl. 12.00 til en bid brød og spiller ud kl. 13.00 – der er program for såvel øvede som for dig som ikke har prøvet golf før.