Løgstør golfklub indgår altid gerne nye sponsoraftaler

Vi mener Løgstør Golfklub er en attraktiv partner at indgå et sponsorsamarbejde med. Vi har stor kontakt til vores lokale medlemmer og de ca. 6.000 gæstespillere, som hvert år ligger vejen forbi golfklubben. Samtidig er vi synlige på Facebook, Klubbens hjemmeside samt med markedsføring i tæt samarbejde med vores lokale turistkontor,  Visit Vesthimmerland, Løgstør Parkhotel, Forårs messen i Løgstør o.m.a.

Du kan se nogle af de muligheder du har som sponsor i Løgstør Golfklub   Tryk her

Kontakt os helt uforpligtende til en snak omkring dine muligheder, vi sammensætter gerne en aftale, som er tilpasset dig.

Send blot en mail til info@logstorgolfklub.dk   eller kontakt medlem af sponsorudvalget direkte.:

Per Olsen – tlf. 2469 6462 – mail: info@logstorgolfklub.dk

Benny Christensen – tlf. 3035 3022 – mail: bclis@os.dk

Preben Eskildsen – tlf. 2569 2337 – mail: rugmarken33@stofanet.dk

Sponsorprogrammet i Løgstør Golfklub for 2019

Løgstør Golfklub er en attraktiv partner at indgå et sponsorsamarbejde med, hvor du som sponsor opnår mange fordele bl.a.:

1. Synlighed overfor klubbens ca. 300 medlemmer.
  2. Synlighed overfor klubbens ca. 6.000 gæstespillere årligt.
  3. Sponsortavlet opsat ved klubhuset, hvor du har mulighed for at få vist dit budskab til gæster og medlemmer.
  4. Reklameplads på klubbens hjemmeside.
  5. Mulighed for synlighed på teestedsskilte, golfbiler, infoskærm, hulflag, hulkopper osv. – hør nærmere.
  6. Mulighed for links til egen hjemmeside direkte fra klubben.
  7. Muligheder for “Company Day” tilbud for virksomhedens kunder.
  8. Deltagelse i klubbens årlige sponsormatch.

Ikke mindst støtter du også Løgstør Golfklub, som trækker mange gæstespillere til området. Det øger omsætningen i såvel klubben, som de omkringliggende forretninger og virksomheder, og gør Løgstør til et godt sted at bosætte sig.

Du er velkommen til at kontakte vores sponsorudvalg, og få en uforpligtende snak om dine muligheder:

Per Olsen – tlf. 2469 6462 – mail: info@logstorgolfklub.dk

Benny Christensen – tlf. 3035 3022 – mail: bclis@os.dk

Preben Eskildsen – tlf. 2569 2337 – mail: rugmarken33@stofanet.dk

NB: Klubben invitere sponsor til Sponsor match, fredag 27. september 2019. Vi mødes i klubben kl. 12.00 til en bid brød og spiller ud kl. 13.00 – der er program for såvel øvede som for dig som ikke har prøvet golf før.