Optimisterne er en af “klubberne i klubben” i Løgstør Golfklub.

Klubben formål er at hjælpe nye medlemmer af golfklubben ind i det sociale fællesskab. Det gælder nye medlemmer via golfskolen, eller golfspillere som kommer fra andre golfklubber. Alle er særdeles velkommen hos OPTIMISTERNE, hvor der tages godt hånd om alle nye spillere.
Som det fremgår af klubbens program efterfølgende, sker der mange aktiviteter i klubben, herunder flere besøg rundt i naboklubberne. Dermed kan du opleve, hvorledes det er at komme med rundt og se, hvorledes andre baner er, men bestemt også opleve det sociale fællesskab.

Velkomme i Optimisterne

Spilleplan

Optimist Nyt

Kære Optimist
 Tak for en god vinter sæson. Der har gennem vinteren været en del optimister, som har trodset kulden, og den til tider frosne bane.
Vi er i bestyrelsen godt tilfredse med vinter sæsonen.
 Foråret er ved at spire frem, det betyder også det bliver lyst længere, sommer tiden er også lige om hjørnet.
Derfor indbydes du som tidligere år til at deltage i Optimisternes hyggelige onsdags matcher.
Vi starter ud onsdag den 24.03. kl. 16.30. Der spilles herre og damerække, og som sædvanligt er der god vin og golfbolde som præmier.

Der er også mulighed for at gå 18 huller hvis man vil, der er reserveret tider fra 15.00 til 15.20.

På grund af de skærpede Covid-19 restriktioner, skal der indtil videre tilmeldes via GolfBox.
Sidste frist for tilmelding tirsdag kl. 18.00
Du vil få din starttid dagen før tilsendt på mail via Golfbox.
Alle medlemmer af optimisterne kan deltage.
Matchfee er 20 kr. – der betales via MobilePay nr. 3114RX eller kontant til den der er matchleder.
HUSK i klubhus og bagrum skal der anvendes mundbind. Husk også at spritte dine hænder

Et velkommen til de medlemmer som kun spiller på Par3 banen. De spiller i deres egen række, og har deres helt egen præmierække.

Husk! På korthulsbanen startes der kl. 16.30

Der vil selvfølgelig som tidligere år, blive lagt vægt på masser af golfhygge, aftner med spisning, sjove matcher og udflugter.
Velkommen til en ny og forhåbentlig god, tør og solrig golf sæson.

Matchfee som sidste år kun 20 kr.
Kan betales via MobilePay nr. 3114RX

Kontingent indbetaling!

Optimisternes kontingent for 2021 er kun 200.- kr. Indbetales senest 01. april

Beløbet kan overføres til Optimisternes konto 9101 – 457 66 78 881

Husk at oplyse dit medlems nr. og navn ved indbetalingen.

Bemærk! I sommer sæsonen, kan kun medlemmer som har betalt kontingent, deltage i matcher og udflugter.

Du kan også møde Løgstør golfklub på Facebook

Den hedder “Golf i Løgstør”

Der vil jævnlig komme statusopdateringer, fra livet i klubben, samt små input fra optimistklubben.

Nye medlemmer

Kender du nogen som mangler et sted at spille golf, så reklamer for optimistklubben.

Her bliver der lagt vægt på socialt samvær, og hyggelige golfrunder.

Nye golfere fra golfskolen er også meget velkomne.

Husk:

Saml knækkede tee op.

Riv i bunker.

Ret altid nedslagsmærker op.

Luk igennem

Vel mødt til en god golfsæson.

Med venlig golf hilsen

Optimistklubbens bestyrelse.