Vintergolf

Vi starter efterårs / vintersæsonen søndag den 13.10.2019

Hvis vejr, vind og Greenkeeper tillader det fortsætter vi med at spille vinteren igennem.
Der startes ud hver søndag kl. 10,00 (Bemærk det ændrede tidspunkt).
• Der spilles 9 huller.
• Matchfee er kr. 20,00.
• For hver 5 deltagere er der en præmie, samt hvis man kommer tættest flaget på par 3 hullerne.
• Husk Der er en præmierække på par 3 hullerne.
• Efter man har gået sin runde behøver man ikke at vente på de andre, da præmieoverrækkelsen først foregår den kommende søndag kl. 9,45.
• Har man vundet en præmie og er forhindret i at komme søndagen efter, bliver præmien gemt til vedkommende spiller igen.
• Der bliver opstillet en “sort boks” på bordet i klubhuset, mærket “Vintergolf” der kanman lægge sit scorekort i.
• Scorekortet skal være udfyldt korrekt, dette gør det nemmere for de, som skal kontrollere kortene.
• Hvis du går 18 huller.
• Hvis du vil være med i præmierækken.
• Husk i de lige uger er det forni, og i de ulige uger bagni der tæller,
• Der er også en præmierække til de, som ønsker at gå på par 3 banen.
Bemærk!
Optimisternes vintergolf er åben for alle medlemmer af Løgstør Golfklub.
Man bliver ikke automatisk reguleret i vintersæsonen.

Bestyrelsen ønsker alle en god vintersæson.

Vagt/spilleplan er vedhæftet. Se her

Årskontingent kun 200kr.
Beløbet kan overføres til Optimisternes konto 9101 – 457 66 78 881
Husk at oplyse dit medlems nr. og navn ved indbetalingen.

Optimist Nyt

.

Optimisterne er en af “klubberne i klubben” i Løgstør Golfklub.

Klubben formål er at hjælpe nye medlemmer af golfklubben ind i det sociale fællesskab. Det gælder nye medlemmer via golfskolen, eller golfspillere som kommer fra andre golfklubber. Alle er særdeles velkommen hos OPTIMISTERNE, hvor der tages godt hånd om alle nye spillere.
Som det fremgår af klubbens program efterfølgende, sker der mange aktiviteter i klubben, herunder flere besøg rundt i naboklubberne. Dermed kan du opleve, hvorledes det er at komme med rundt og se, hvorledes andre baner er, men bestemt også opleve det sociale fællesskab.

Velkomme i Optimisterne

Flagmatch.: Læs om reglerne.: her

Med venlig golfhilsen

Optimistklubbens bestyrelse

Jens Erik Pedersen

Husk: Saml knækkede tee op, læg græstørv på plads, Riv i bunker, Ret nedslagsmærker op og Luk igennem.

Bestyrelse mm. – Optimisterne

Vedtægter for Optimisterne LGK kan læses HER