Optimisterne

OPT. Logo

Optimisterne er en af “klubberne i klubben” i Løgstør Golfklub.
Klubben formål er at hjælpe nye medlemmer af golfklubben ind i det sociale fælleskab. Det gælder nye medlemmer via golfskolen, eller golfspillere som kommer fra andre golfklubber. Alle er særdeles velkommen hos OPTIMISTERNE, hvor der tages godt hånd om alle nye spillere.
Som det fremgår af klubbens program efterfølgende, sker der mange aktiviteter i klubben, herunder flere besøg rundt i naboklubberne. Dermed kan du opleve, hvorledes det er at komme med rundt og se, hvorledes andre baner er, men bestemt også opleve det sociale fælleskab.
Velkomme i Optimisterne

Årets Byfest og dyrskue.

Meld dig til som hjælper, hvis du kan afse nogle timer, fredag, lørdag, søndag den 15-16-17.06.2018

Fredag skal bruges 6 personer til servering i “Smugkroen”

Lørdag skal bruges 10 personer til billetsalg og kontrol på dyrskuepladsen.

Søndag den 17.06. 2 personer til oprydning på festpladsen på Skoleengen.

Send mig en mail eller ring, hvis dette har din interesse.

Bemærk 2017 modtog Løgstør Golfklub kr.16000. fra overskuddet ved byfesten og Bierfesten.

Jens Erik Pedersen

jep@bjep.dk

mob40305472

———————————————————————————————————————————-

Hej Optimist

Husk onsdag den 23.05. kl. 17. spiller vi Juuelsford.

Mød talstærkt op til en hyggelig spilleaften.

Regler vedhæftet.

Ps. Du kan stadig blive medlem af den hygelige optimistklub. Mød op om onsdagen til en af vore klubaftner, vi slår ud kl. 17.00.

Spiller du kun på par 3 banen er dette også muligt

Der er gode præmier.

Du kan læse reglerne for Juuelsford her

———————————————————————————————————————————-

Optimisterne – Program – Sommeren 2018

Vi starter ud onsdag den 3.5.2018 kl. 17.00. Der vil være herre og damerække, og som sædvanligt er der gode vin/øl præmier til hver række.
Der er også mulighed for at gå 18 huller hvis man vil, der er reserveret tider fra 15.00 til 15.20.

Bemærk! Grundet de mange medlemmer af optimisterne, er det muligt at slå ud på hul 1. 10. og 17. Dette gøres for at mindske ventetiden i klubhuset efter matchen.

Bliv til præmieoverrækkelsen efter matchen, også selv om du ikke har vundet, dette er med til at skabe og bevare det gode sociale sammenhold i klubben.

Et velkommen til de medlemmer som kun spiller på Par3 banen. De spiller i deres egen række, og har deres helt egen præmierække.
Husk! På korthulsbanen startes der kl. 17.00

Der vil selvfølgelig som tidligere år, blive lagt vægt på masser af golfhygge, aftner med spisning, sjove matcher og udflugter.
Velkommen til en ny og forhåbentlig god, tør og solrig golf sæson.

Matchfee som sidste år kun 20 kr

Kontigentindbetaling! Optimisternes kontingent for 2018 er kun 150 kr. Beløbet kan overføres til Optimisternes konto 9101 – 457 66 78 881 Husk at oplyse dit medlems nr. og navn ved indbetalingen.

Bemærk! I sommer sæsonen, kan kun medlemmer som har betalt kontingent, deltage i matcher og udflugter.

Optimisterne program Sommer 2018 kan ses her Vagt Spilleplan Forår Sommer 2018

Du kan læse Optimisternes nyhedsbrev her Optimist Nyt Forår 2018