Optimisterne er en af “klubberne i klubben” i Løgstør Golfklub.

Klubben formål er at hjælpe nye medlemmer af golfklubben ind i det sociale fællesskab. Det gælder nye medlemmer via golfskolen, eller golfspillere som kommer fra andre golfklubber. Alle er særdeles velkommen hos OPTIMISTERNE, hvor der tages godt hånd om alle nye spillere.
Som det fremgår af klubbens program efterfølgende, sker der mange aktiviteter i klubben, herunder flere besøg rundt i naboklubberne. Dermed kan du opleve, hvorledes det er at komme med rundt og se, hvorledes andre baner er, men bestemt også opleve det sociale fællesskab.

Velkomme i Optimisterne

Optimist Nyt – Husk Vintergolf

Vi spiller ud hver søndag fra kl. 10.00 – Sidste frist for tilmelding lørdag kl. 16.00
På grund af de skærpede Covid-19 restriktioner, skal der indtil videre tilmeldes via GolfBox. – Du vil få din starttid dagen før tilsendt på mail via Golfbox.
Alle medlemmer af LGK kan deltage i Optimisternes søndagsmatch.

Matchfee er 20 kr. – der betales via mobile Pay eller kontant til den der er matchleder.

HUSK i klubhus og bagrum skal der anvendes mundbind. Husk også at spritte dine hænder.

Der er en fælles præmierække for herrer/damer, samt præmie for nærmest hul på alle par3 huller til både herrer og damer.

• Mød op ca. 10 min. Før du skal spille.
  • Spillerne printer sit eget scorekort ud i klubhuset, samler sit hold og går straks ud til sit tee-sted.
  • Vi spiller 9 huller i denne periode.
  • Når matchen er slut, afleveres scorekort i udfyldt og underskrevet stand i den sorte kasse på bordet, der hvor vi plejer at aflevere det.
  • Man tager derefter hjem.
  • Matchlederen optæller og gennemgår scorekort.
  • Resultats listen hænges op på optimisternes opslagstavle og opslås på LGKs Facebook side
  • Dagens matchpræmier står til udlevering søndagen efter, når der afhentes scorekort.

Bemærk!

Der må ikke på noget tidspunkt været samlet over 5 prs. i de enkelte områder (Stuehus, bagrum, gården, puttebane m.v.) (Overtrædes overnævnte regler, kan optimisterne blive pålagt en bøde

Bemærk!

Optimisternes vintergolf er åben for alle medlemmer af Løgstør Golfklub.

Man bliver ikke automatisk reguleret i vintersæsonen.

Bestyrelsen ønsker alle en god vintersæson.

Vagt/spilleplan
Vinter 2020/2021 er vedhæftet her
Forår / Sommer 2021 er vedhæfter her   Vær opmærksom på der er forskellige starttider, om du ønsker at spille 9 eller 18 huller.
Sommer / Efterår 2021 er vedhæftet her  Vær opmærksom på der er forskellige starttider, om du ønsker at spille 9 eller 18 huller.
Referat fra generalforsamling kan ses Her.

Kontingent indbetaling!

Optimisternes kontingent for 2021 er kun 200.- kr.

Beløbet kan overføres til Optimisternes konto 9101 – 457 66 78 881

Husk at oplyse dit medlems nr. og navn ved indbetalingen.

Husk: Saml knækkede tee op, Riv i bunker, Lig græstørv på plads, Ret nedslagsmærker op.

Luk igennem.

Optimistklubbens bestyrelse