Optimisterne er en af “klubberne i klubben” i Løgstør Golfklub.

Klubben formål er at hjælpe nye medlemmer af golfklubben ind i det sociale fællesskab. Det gælder nye medlemmer via golfskolen, eller golfspillere som kommer fra andre golfklubber. Alle er særdeles velkommen hos OPTIMISTERNE, hvor der tages godt hånd om alle nye spillere.
Som det fremgår af klubbens program efterfølgende, sker der mange aktiviteter i klubben, herunder flere besøg rundt i naboklubberne. Dermed kan du opleve, hvorledes det er at komme med rundt og se, hvorledes andre baner er, men bestemt også opleve det sociale fællesskab.

Velkomme i Optimisterne

Spilleplan

Årlig kontingent (01.04.-31.03.) er blot 200 kr., som skal indbetales på kt.nr. 9101 457 66 78881, med angivelse af medlems nr. og navn.

Der spilles i sommerperioden  (ca.01.04.-30.09.) hver onsdag og starttiderne fremgår af spilleplanen. Her skal man være medlem af Optimisterne.

I sommerperioden er der 2 præmierækker, 1 herrerække og 1 damerække, også for nærmest hul, på alle par3 huller. Der er præmie for hver påbegyndt 5 spillere, og for minimum 3 spillere.

Resten af året ( vinterperioden ) spilles der hvert søndag kl. 10.00. Og vinterperioden er åben for ALLE medlemmer af LGK.

I vinterperioden er der 1 fælles præmierække ( både herrer og damer ) men 2 præmierækker for nærmest hul.

Vinderne skal være til stede ved præmieoverrækkelsen for at modtage præmie, ellers går præmien videre til den næste på resultatlisten.

Matchfee er 20 kr. som på spilledagen indbetales – enten på MobilePay 2412LQ, eller kontant til matchleder.

Optimisternes bestyrelse:

Optimisternes mail adr.: optimisterlgk@gmail.com