Optimisterne er en af “klubberne i klubben” i Løgstør Golfklub.

Klubben formål er at hjælpe nye medlemmer af golfklubben ind i det sociale fællesskab. Det gælder nye medlemmer via golfskolen, eller golfspillere som kommer fra andre golfklubber. Alle er særdeles velkommen hos OPTIMISTERNE, hvor der tages godt hånd om alle nye spillere.
Som det fremgår af klubbens program efterfølgende, sker der mange aktiviteter i klubben, herunder flere besøg rundt i naboklubberne. Dermed kan du opleve, hvorledes det er at komme med rundt og se, hvorledes andre baner er, men bestemt også opleve det sociale fællesskab.

Velkomme i Optimisterne

Spilleplan

03.07.2021 –  OPTIMISTNYT nr. 5

Sommersæsonen er nu i fuld gang, og vi mødes hver onsdag på Løgstør Golfklubs bane. Programmet kan ses på Løgstør Golfklubs hjemmeside, under Klubber i Klubben ”Optimisterne”.

Henover sommeren er der ”fra og med i dag” ikke længere tilmelding på Golfbox, medmindre der er spisning (her lukker tilmeldingen ca. 3-4 dage inden) eller spilleformer, hvor det kræver holdsammensætninger på forhånd. Hold øje med programmet. (ret til ændring forbeholdes)

SÅ MØD BLOT OP OG KOM UD AT SPIL HVER ONSDAG FRA KL. 17.00.

Vær obs. på vores udflugt til Jammerbugt Golfklub, søndag d. 1. august, hvor vi starter med rundstykker og slutter af med fællesspisning, som betales af Optimistklubben 😊

Alle medlemmer af ”Optimisterne” kan deltage, så skynd dig at blive medlem. Årligt kontingent er 200 kr., der kan betales enten kontant til matchleder, eller ved overførsel til kt.nr. 9101-4576678881 med angivelse af medlemsnummer.

Der er præmier til både herre-og damerækken samt til nærmest hul på alle par 3-hullerne.

Matchfee 20 kr. betales kontant til matchleder, eller på Mobilepay nr. 3114RX.

Formand Sekretær Suppleant :
Jens Erik Pedersen Naja Nielsen Ib Nielsen
Mobil 40 30 54 72 Mobil 20 87 33 76 Mobil 24 89 57 47
jep@bjep.dk najajoergen@gmail.com ibflemmingnielsen@hotmail.com
Kasserer Udflugt / Match

Udflugt / Match

Dorthe Larsen

anogdo@gmail.com

Helle Veggerby Henrik Madsen
Mobil 29 44 62 20 Mobil 22 85 20 05
veggerby@post12.tele.dk henrik9670@gmail.com

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Optimisternes mail adr.

optimisterlgk@gmail.com

Mobilepay nr.3114RX

Konto nr. 9101 4576678881

Husk:

Saml knækkede tee op.

Riv i bunker.

Ret altid nedslagsmærker op.

Luk igennem

Vel mødt til en god golfsæson.

Med venlig golf hilsen

Optimistklubbens bestyrelse.