Optimisterne er en af “klubberne i klubben” i Løgstør Golfklub.

Klubben formål er at hjælpe nye medlemmer af golfklubben ind i det sociale fællesskab. Det gælder nye medlemmer via golfskolen, eller golfspillere som kommer fra andre golfklubber. Alle er særdeles velkommen hos OPTIMISTERNE, hvor der tages godt hånd om alle nye spillere.
Som det fremgår af klubbens program efterfølgende, sker der mange aktiviteter i klubben, herunder flere besøg rundt i naboklubberne. Dermed kan du opleve, hvorledes det er at komme med rundt og se, hvorledes andre baner er, men bestemt også opleve det sociale fællesskab.

Velkomme i Optimisterne

Spilleplan – Vagtplan – Bestyrelse

Optimist Nyt.:

Formandens beretning 25.9.2022
Referat af Generalforsamling 25.9.2022
Konstitueringsmøde 26.09.2022

Årlig kontingent (01.04.-31.03.) er blot 200 kr., som skal indbetales på kt.nr. 9101 457 66 78881, med angivelse af medlems nr. og navn.

Matcherne er åbne for alle i vinterperioden.

I Vinterperioden vil der være baglæns gunstart hver søndag kl. 10.00. Mødetid senest kl. 9.45.

Præmieoverrækkelse efter hver match.

Der er 1 samlet præmierække for damer og herrer. Der er Præmie for hver 5. spiller. Vindere skal være til stede ved præmieoverrækkelse, ellers tilfalder præmien den næste på resultatlisten.

Der er Nærmest hul på alle par 3 huller – både for damerækken og herrerækken.

Hvis Optimisterne beværter med mad og/eller drikkevarer, er det alene til klubbens medlemmer. – Ikke medlemmer betaler selv.

Der spilles i sommerperioden  (ca.01.04.-30.09.) hver onsdag og starttiderne fremgår af spilleplanen. I sommerperioden kan alle deltage, men det er kun medlemmer af Optimisterne der kan deltage i præmierækkerne.

I sommerperioden er der 2 præmierækker, 1 herrerække og 1 damerække, også for nærmest hul, på alle par3 huller. Der er præmie for hver påbegyndt 5 spillere, og for minimum 3 spillere.

Matchfee er 20 kr. som på spilledagen indbetales – enten på MobilePay 2412LQ, eller kontant til matchleder.

Klubbens vedtægter .: Læs her

Flagmatch.: Læs om reglerne.: her