Løgstør Golfklub baneanlæg består af hele 4 flotte og udfordrende baner.

Bygningerne på Ravnstrupgården danner rammen om det sociale liv i og omkring Løgstør Golfklub. I klubhuset er der indrettet klublokale i “pub-stil”, hvor der kan købes forskellige drikkevarer.

Arkitekten bag golfbanen er Henrik J. Jacobsen, Holstebro, som har stor erfaring på området og har tegnet flere golfbaner i det nordjyske område bl.a. Rold Skov, Sebber Kloster og Ørnehøj.

I haven ved hovedbygningen er der anlagt putting green og umiddelbart øst for gården ligger driving range og indspilsbanen.

18 hullers Seaside golfbanen:

består af 18 Seaside golfhuller og åbnet i foråret 2006. Banen forløber i et let kuperet terræn ned mod Limfjorden, med en fantastisk udsigt fra alle huller. Fra klubhuset er der udsigt over banen. 1. og 10. tee. 9. og 18. green ligger i umiddelbar nærhed af klubhuset. Golfbanens længde er for herrernes vedkommende (gul tee) 5.825 m. (6.310 m. fra hvid) For damernes vedkommende (rød tee) er banen 4.910 m. Det er en bane, hvor spilleren får brug for hele sit repertoire og som stiller krav til spillerens course management. Ikke mindst vinden spiller en stor rolle, idet alle huller ligger ud til Limfjorden.  I øvrigt med en aldeles fremragende udsigt over fjorden og Løgstør by. Husk at nyde den storslåede udsigt fra hul 2.

9 hullers Pay and Play banen:

består af 7 par tre huller og 2 lange par fire huller og ligger nord og øst for Ravnstrupgården. Banen er åben for alle og kræver ingen forkundskaber på golfområdet. Prøv det. Vi har udstyr du kan leje i samme forbindelse.

12 hullers Krolf banen:

består af 12 huller, anlagt sydøst for parkeringspladsen op mod indspilsbanen. Banen er åben for alle og kræver ingen forkundskaber. Prøv det – vi har det nødvendige udstyr som kan lejes i klubhuset.

DGU Short Game banen:

Banen er under forberedelse, og forventes indviet til golfens dag den 22. april 2018. Også denne bane vil være åben for alle, og “scorekort” og regler blive tilgængelige i klubhuset.

Husk at rette nedslagsmærker og lægge tørv på plads.

Det vil blive en fornøjelse for dig at spille på banen, også næste gang du kommer, hvis du husker at lægge tørv tilbage og rette nedslagsmærker op på greens.

På vores flotte golfbane er der 1 eller flere river i alle bunkers. På 18 hullers banen er der således samlet ca. 120 river. Du kan hjælpe greenkeeperne med at spare tid, hvis du anbringer hele riven i bunkeren efter du har revet efter dig.

Du ønskes en god tur på Løgstør Golfbane, og vi håber på et gensyn.