Vælg en side

Pay & Play – 9 huller

Alle er VELKOMMEN på Pay & Play banen……..

Løgstør Golfklub råder over en af områdets flotteste og mest spændende Pay and Play bane, hvor alle har adgang – uanset kunnen og forhåndskendskab til golf.

Banen består af 7 par 3 huller og 2 lange par 4 huller. De enkelte huller har – som de store baner – forskellige sværhedsgrader, bl.a. med forhindringer som sandbunkere og forskellige længder. En mindre sø på banen, kan komme i spil på 2 af hullerne.

Det er billigt, og du kan let bruge flere timer hvis det ønskes – måske sammen med gode venner, naboerne, skolekammerater eller dine arbejdskollegaer.

Hvorfor ikke prøve et golfarrangement som alternativ til bowling, gocartløb, polsterabend osv.?  Vi hjælper gerne med instruktion og udstyr, som naturligvis kan lånes/lejes i klubben.

Giv dig selv og dine venner en oplevelse for livet. Det er langt fra så dyrt som mange tror – se blot vores priser her:

Vigtigt!

Der er forbud mod at spille med træningsbolde, som benyttes på udslagsbane – Det er træningsbolde som kun flyver ca. 90% af en normal bold – Har du ikke en rigtig Golfbold, kan du i klubhuset købe en pose med 10 Søbolde (brugte bolde), til en pris af kr. 30,-

Aktuel tilbud til Pay and Play banen.

Årskort kr. 1.029  inkl. benyttelse af træningsanlæg og udslagsbolde.

Tag hele husstanden med

3. mdr. adgang til Pay and Play banen, for hele familien,  kr. 800  se her

 

Tilbud til aktiv ferie for campister, sejlere, forældre og bedsteforældre

Spil golf – så tit du vil – i 3 måneder (eks. maj-juni-juli)  til kun 800 kr. incl. udstyr på vores flotte 9 hullers Pay and Play bane i Løgstør Golfklub. Læs mere om dette “helt vilde tilbud her

Mange har en forestilling om, at golf er dyrt.

Alt er relativt, men prøv at besøge vores anlæg. Brug 1-2-3-4 timer – du bliver hurtigt revet med, og opdager slet ikke tiden.

Se vores priser her

Et årskort til Pay and Play banen koster kun 1.029, hvorefter du har ubegrænset mulighed for at benytte banen og vores træningsanlæg med tilhørende udslagsbolde.

Alternativet er køb af greenfee billetter enkeltvis til kun kr. 100 kr. pr. gang – Juniorer 50 kr. pr. gang. Ligeledes kan der lejes udstyr til en golfrunde.

Udstyr kan lejes for 100 kr. pr. sæt,  inkl. trolley (golfvogn).

Træningsbolde til udslagsbane er gratis, når du har betalt for spil på Pay and Play banen. Husk venligst at sætte spand på plads efter endt brug.

Husk at medbringe kvitteringen for Greenfee til banekontrollen, som måske kommer forbi.

Dermed er der næsten kun dårlige undskyldninger for ikke at prøve det – måske var golf netop noget for dig.

Efter rundet står vores klubhus naturligvis åben for at nyde en kold øl/vand eller et glas vin.

Henvendelser på tlf. 98 67 92 00 eller send en mail til info@logstorgolfklub.dk.

 

 

Firmaarrangementer – Personale- og gadeforeninger, polterabend, campister m.m.

Udslagsbanen er til fri afbenyttelse. Betaling for udslagsbolde sker på GolfMore terminalen i klubhuset.

Alle er velkommen på Løgstør Golfklubs Pay and Play bane. Mod betaling af greenfee, kan alle spille golf på banen, og I kan gå alene eller sammen med andre. Se priser her

Kommer I i større antal (normalt over 10 personer), hjælper golfklubben gerne med at arrangere en – næsten sikkert – uforglemmelig oplevelser, sammen med f.eks.
•firmaarrangementer
•dine arbejdskollegaer,
•handelsstandsforeningens medlemmer
•erhvervsrådets medlemmer
•din skoleklasse / idrætstime
•naboer og genboer på gaden,
•vennerne
•polterabend
•sommerhusforeningen
•gæster og fastliggere på campingpladsen
•osv. – (kun fantasien sætter grænsen)

Programmet kunne f.eks. består af følgende:
•Kort information omkring golfspillet, regler og sikkerhed
•Instruktion på udslagsbanen, hvor I selv prøve at slå bolde ud
•Puttekonkurrence
•Match på Pay and Play banen over f.eks. 9 eller 18 huller
•Præmieoverrækkelse

Ud over golfen kan vi f.eks. ved ankomsten arrangere kaffe/rundstykker, og senere følge op med f.eks. noget fra grillen, eller mad fra Løgstør Park Hotel. Prisen for et arrangement aftales på forhånd, når vi kender jeres ønsker og deltagerantal.

Et sådant arrangement kræver deltagelse af et antal af klubbens øvede spillere, og må derfor aftales i fornuftig tid forud for arrangementet. Til disse arrangementer råder klubben over et antal komplette golfsæt, som kan lejes af klubben.

Kontakt os evt. på info@logstorgolfklub.dk eller på tlf. 98 67 92 00, med lidt informationer omkring jeres ønsker, dato og tidspunkt, hvorefter vi vender tilbage med forslag til et program.


Skolesamarbejde –  Golfsporten for både piger og drenge

Løgstør Golfklub invitere alle skoler i området omkring Løgstør til et samarbejde omkring Golf. Golfsporten er den hurtigst voksende idrætsgren i Danmark, hvorfor det vil være naturligt, at sporten indgår i idrætsundervisningen på lige fod med de øvrige idrætsgrene og boldspil.

Løgstør Golfklubs 9 hullers Pay and Play bane, samt drivingrange og short game bane (Indspilsbane)  står til  rådighed for undervisning af skoleklasser. Prisen for lån af bane, udstyr og bolde til drivningrange er som udgangspunkt kr. 500,- Ønskes flere dage i løbet af året, er du velkommen til at kontakte klubben for en særskilt aftale.

Golfklubben forventer at skolen selv har lærerkræfter, som kan forestå undervisningen, og dermed også har ansvaret for børnene ved undervisningen. Mangler skolen lærere med kendskab til golfsporten, kan klubben evt. være behjælpelig efter nærmere aftale.

Løgstør Golfklub har i øvrigt en god juniorafdeling, som ud over undervisning afholder matcher på såvel vores egen bane, som baner i området. Dermed kommer juniorerne også i social kontakt med andre unge fra området.

Kontakt eller spørgsmål omkring golf eller aftaler kan rettes til klubben på tlf. 98 67 92 00, eller på info@logstorgolfklub.dk.