Vælg en side

​Book din tid på Pay & Play

Du kan booke og betale din tid på Pay & Play Banen her Husk, at du kan også leje udstyr i klubben.

Vejledning til hvordan du bestiller en tid kan du finde her

Vigtigt!

Der er forbud mod at spille med de træningsbolde, der benyttes på udslagsbanen. Det er træningsbolde, der kun flyver ca. 90% af en normal bold.  Har du ikke en rigtig golfbold, kan du i klubhuset købe en pose med 10 sø-bolde (brugte bolde) for kr. 30,-. De betales i GolfMore automaten.

Ønsker du at leje udstyr, betale for drivingrange eller købe bolde m.m., kan der betales med kort eller MobilePay på GolfMore automaten, der står i klubhuset.

Det vil blive en fornøjelse for dig at spille på banen – også næste gang du kommer – hvis du husker at lægge tørv tilbage og rette nedslagsmærker op på greens.

På vores flotte golfbane er der river i alle bunkers. Du kan hjælpe med at spare greenkeepernes tid, hvis du anbringer HELE riven nede i bunkeren.

 

​Pay & Play – 9 eller 18 huller

Alle er VELKOMNE på Pay & Play banen……..

Løgstør Golfklub råder over en af områdets flotteste og mest spændende Pay & Play baner, hvor alle har adgang – uanset kunnen og forhåndskendskab til golf.

Banen består af 7 stk. par 3 huller og 2 lange par 4 huller. De enkelte huller har – som på de store baner – forskellige sværhedsgrader, bl.a. med forhindringer i form af sandbunkere og forskellige længder. En mindre sø på banen kan komme i spil på 2 af hullerne.

Golfbanens længde er fra tee 25 = 2.508 m, fra tee 28 = 2.840 m,  beregnet for 18 huller, dvs. man spiller de 9 huller 2 gange.

Det vil blive en fornøjelse for dig at spille på banen – også næste gang du kommer – hvis du husker at lægge tørv tilbage og rette nedslagsmærker op på greens.

På vores flotte golfbane er der river i alle bunkers. Du kan hjælpe med at spare greenkeepernes tid, hvis du anbringer HELE riven nede i bunkeren.

Oversigt over Pay & Play Banen

Du kan udskrive en oversigt over Pay & Play Banen her

Du kan udskrive scorekort over Pay & Play Banen her              Scorekort Pay & Play Bane – Reklameside her

Baneinformationer med hullængde og index Her

Konverteringstabel.: Dame – 25 Rød – Her         Dame – 28 Gul – Her       Herre – 25 Rød – Her          Herre – 28 Gul – Her

 

Priser

Det er billigt og du kan let bruge flere timer hvis det ønskes – måske sammen med gode venner, naboer, skolekammerater eller dine arbejdskolleger.

Hvorfor ikke prøve et golf-arrangement som et alternativ til bowling, go-cart, polterabends osv.?  Vi hjælper gerne med instruktion og udstyr, der naturligvis kan lånes/lejes i klubben.

Giv dig selv og dine venner en oplevelse for livet. Det er langt fra så dyrt, som mange tror – se blot vores priser her:

 

 

Aktuelt tilbud til Pay & Play banen.

Årskort kr. 1.500  inkl. benyttelse af træningsanlæg og udslagsbolde.

Tag hele husstanden med

3. mdrs. adgang til Pay & Play banen for hele familien,  kr. 1.089  se her

 

Tilbud til aktiv ferie for campister, sejlere, forældre og bedsteforældre

Spil golf – så ofte du vil – i 3 måneder (eks. maj-juni-juli)  til kun 1.089 kr. inkl. udstyr på vores flotte 9 hullers Pay & Play bane i Løgstør Golfklub. Læs mere om dette “helt vilde tilbud her

Mange har en forestilling om, at golf er dyrt.

Alt er relativt, men prøv at besøge vores anlæg. Brug 1-2-3-4 timer – du bliver hurtigt revet med og kan nemt glemme tiden.

Se vores priser her

Et årskort til Pay & Play banen koster kun 1.634. Med kortet har du ubegrænset mulighed for at benytte banen og vores træningsanlæg med tilhørende udslagsbolde.

Alternativt kan købes greenfee billetter enkeltvis til kun kr. 136 kr. pr. gang – juniorer 82 kr. pr. gang. Ligeledes kan der lejes udstyr til en golfrunde.

Udstyr kan lejes til Pay & Play Bane for kr. 82 pr. sæt,  inkl. trolley (golfvogn).

Træningsbolde til udslagsbane er gratis, når du har betalt for spil på Pay & Play banen. Husk venligst at sætte spand på plads efter endt brug.

Husk at medbringe kvitteringen for greenfee til banekontrollen, som måske kommer forbi.

Dermed er der næsten kun dårlige undskyldninger for ikke at prøve det – måske er golf lige netop noget for dig.

Efter runden står vores klubhus naturligvis åbent for, at du kan købe/nyde en kold øl/vand eller et glas vin.

Henvendelser på tlf. 98 67 92 00 eller send en mail til info@logstorgolfklub.dk.

 

 

Firmaarrangementer, personale- og gadeforeninger, polterabend, campister mm.

Udslagsbanen er til fri afbenyttelse. Betaling for udslagsbolde sker på GolfMore terminalen i klubhuset.

Alle er velkommen på Løgstør Golfklubs Pay & Play bane. Mod betaling af greenfee kan alle spille golf på banen og I kan gå alene eller sammen med andre. Se priser her

Kommer I i større antal (normalt over 10 personer), hjælper golfklubben gerne med at arrangere en – næsten sikkert – uforglemmelig oplevelse i forbindelse med f.eks.
•firmaarrangementer
•dine arbejdskollegaer,
•handelsstandsforeningens medlemmer
•erhvervsrådets medlemmer
•din skoleklasse / idrætstime
•naboer og genboer på gaden,
•vennerne
•polterabend
•sommerhusforeningen
•gæster og fastliggere på campingpladsen
•osv. – (kun fantasien sætter grænsen)

Programmet kunne f.eks. bestå af følgende:
•Kort information omkring golfspillet, regler og sikkerhed
•Instruktion på udslagsbanen, hvor I selv prøver at slå bolde ud
•Puttekonkurrence
•Match på Pay & Play banen over f.eks. 9 eller 18 huller
•Præmieoverrækkelse

Ud over golfen kan vi f.eks. ved ankomsten arrangere kaffe/rundstykker og senere følge op med f.eks. noget fra grillen, eller mad fra Løgstør Parkhotel. Prisen for et arrangement aftales på forhånd, når vi kender jeres ønsker og deltagerantal.

Et sådant arrangement kræver deltagelse af et antal af klubbens øvede spillere og må derfor aftales i fornuftig tid forud for arrangementet. Til disse arrangementer råder klubben over et antal komplette golfsæt, der kan lejes af klubben.

Kontakt os evt. på info@logstorgolfklub.dk eller på tlf. 98 67 92 00 med lidt informationer omkring jeres ønsker, dato og tidspunkt, hvorefter vi vender tilbage med forslag til et program.


Skolesamarbejde –  golfsporten for både piger og drenge.

Løgstør Golfklub inviterer alle skoler i Løgstørs lokalområde til et samarbejde omkring golf. Golfsporten er den hurtigst voksende idrætsgren i Danmark, hvorfor det vil være naturligt, at sporten indgår i idrætsundervisningen på lige fod med de øvrige idrætsgrene og boldspil.

Løgstør Golfklubs 9 hullers Pay & Play bane og drivingrange står til  rådighed for undervisning af skoleklasser. Prisen for lån af bane, udstyr og bolde til drivning range er som udgangspunkt kr. 817,- Ønskes flere dage i løbet af året, er du velkommen til at kontakte klubben for en særskilt aftale.

Golfklubben forventer, at skolen selv har lærerkræfter, som kan forestå undervisningen og dermed også har ansvaret for børnene ved undervisningen. Mangler skolen lærere med kendskab til golfsporten, kan klubben evt. være behjælpelig efter nærmere aftale.

Løgstør Golfklub har i øvrigt en god juniorafdeling, der – ud over undervisning – afholder matcher på såvel vores egen bane som på baner i området. Dermed kommer juniorerne også i social kontakt med andre unge fra området.

Kontakt eller spørgsmål omkring golf eller aftaler kan rettes til klubben på tlf. 98 67 92 00, eller på info@logstorgolfklub.dk.