Prøv en golfrunde i Løgstør Golfklub – Greenfee 2022.

Løgstør Park Hotel er klar med et godt tilbud på overnatning og bespisning på www.logstorparkhotel.dk

Greenfee afregnes direkte i klubhuset inden golfrunden påbegyndes.

Se øvrige ophold her

Leje af Golfbil, Trolley og eller Golfsæt.

Løgstør Golfklub råder over i alt 10 golfbiler, som udlejes til gæster og medlemmer.

Leje af Golfbiler kan bookes på Golfboks, sammen med din bestilling af tid på banen, vælg køb mere og du vælger Golfbil, eller du kan kontakt  klubben og  booke. Dermed sikrer du dig en bil ved ankomsten.

Ønsker du at reservere en bil, kan du sende en mail til info@logstorgolfklub.dk med dato, tidsrum, navn, telefon nr. og hjemmeklub, hvorefter du modtager bekræftelse på reservationen.

Alle lejere skal betale med kort eller Mobil Pay via GolfMore terminalen. Når du bestiller en Golfbil i GolfMore terminalen, vil der når du har betalt, åbne sig en låge, med nøgle til den bil du har lejet – Tag nøglen og luk lågen – Du finder bilen, ved at gå ind af den åbne port på Gårdspladsen. – Når du kommer tilbage, trykker du på GolfMore terminalen og vælger Returner, scanner det kort der sidder ved nøgler og en låge åbner sig, du ligger nøglen ind og lukke lågen.

Evt. reparation af forvoldte skader på lejet udstyr herunder golfbiler skal udredes af lejer, og skal straks meddeles klubben.

9 huller – Pay and Play banen – Åben for alle

Greenfee gælder for hele dagen:

Pay and Play bane for grupper på over 6 personer,  500 kr. for gruppen, samt kr. 20,-   pr. sæt af udstyr som gruppen ønsker at låne.

Vigtigt! Der er forbud mod at spille med træningsbolde (Range Bolde), på Pay & Play Bane og Sea Side Bane, der skal spilles med rigtige golfbolde. (En rangbold / træningsbold) flyver kun 90% af en normal bold.

Du kan normalt købe billige Golfbolde i klubhuset ( Sø bolde – Brugte bolde – sælgers i poser af 10 stk. for kr. 30,-

Udslagsbolde til drivingrange.

For medlemmer og spillere som booket tid og har betalt Greenfee, er udslagsbolde gratis – For øvrig koster det kr. 20 pr. spand med 20 bolde.

Husk at sætte boldspande retur.

Udslagsbolde må under ingen omstændigheder, benyttes til spil på Pay & Play Bane eller Sea Side Bane – Vær også opmærksom på, at træningsbolde kun flyver 90% af en rigtig Golfbold. – Du kan normalt købe billige, brugt bolde i klubhuset ofte en poser af 10 stk. for kun kr. 30,-

Lokalregler for Løgstør Golfbane

Der henvises til afsnittet under Banen / Lokalregler, som kan findes  HER

Betaling af greenfee og start på hul 1

Bemærk venligst at betaling af greenfee til Løgstør Golfbane foregår i klubhuset.

Her er der også direkte adgang fra P-Pladsen til udslagsbanen, samt 9 og 18 hullers banen samt Krolfbane.

Registrering og betaling sker via GolfMore terminalen.

Der foretages jævnligt banekontrol på banen.

Greenfee betaling i Løgstør Golfklub – GolfMore Indtjekningsskærm.

Af hensyn til sikkerheden omkring betaling af Greenfee og elektronisk betaling med kreditkort i øvrigt, foregår alt betaling via vores GolfMore terminal. Gælder betaling af Greenfee, leje af golfbiler og udstyr mm.

Konsekvensen er, at der herefter kun kan betales Greenfee med kreditkort eller Mobil Pay.

Medlemmer af Løgstør Golfklub tjekker ind på Medlemsterminalen, som står th. for GolfMore skærm. Her kan medlemmer tjekke ind på reserverede tider, bestille tider og printe scorekort. Efter en runde, er der også mulighed for her, at indtaste dagens score og få den godkendt af markør. Det letteste er at anvende sit DGU-medlemskort via magnetlæseren, som ligger under touch skærmen.

BEMÆRK:  Evt. betaling for leje af Golfbil, køb af øl, vand, vin, kaffe m.m. kan ske på GolfMore terminal – vælg Køb eller lej, så får du mulighed for at betale med kort eller Mobil Pay.

BETJENING AF GREEN FEE AUTOMATEN – GolfMore automat.

Når du går til automaten, kan du vælge mellem vises “Spil, Lej eller køb” – Skal du returnere en Golfbil trykker du også her og vælger efterfølgende “Returner”.

Hele betjeningen foregår på skærm – dog skal PIN-koden til betalingskortet tastes på den lille skærm, hvor kortet indsættes.

Start på Skærm, med at vælge hvad du skal “Spil, Lej, Køb eller returnere”.

Følg herefter anvisningerne på skærmen
– Kontroller under processen at de oplysninger der vises er korrekte eller ret / tilvælg hvor muligt.

Eks. kan der tilvælges leje af golf udstyr, køb af baneguide osv.
Kommer du med en Greenfee billet (Voucher), Golfhæftet eller måske et DGU-introduktionskort, vælges der “ændres pris”, og udfylder de aktuelle felter, og afslutter med BEKRÆFT, så skulle betalingen ske med de rigtige beløb.

Efter betalingen ‘leverer’ automaten en betalingskvittering og Scorekort med Bagtag.

For FRITSPILSMEDLEMMER sker registreringen og prisændringen til 0 kr. automatisk, hvis du har booket en tid via GolfBox. Ellers vælges knappen hertil, og du får kvittering for 0 kr. betaling og scorekort udskrevet.

Bagtagen rives af scorekort og placeres synlig på din golfbag.

Gæster på Løgstør ParkHotel

Hotellets gæster er velkommen i Løgstør Golfklub.

Logerende gæster på Løgstør Park Hotel skal købe og betale greenfee i Løgstør Golfklub før golfrunden påbegyndes.

Betalingen skal altid foretages i Løgstør Golfklubs klubhus via ProBox24 automaten. Når betalingen er foretaget udskrives automatisk scorekort udfyldt med dine data og HCP.

Reservation af tider kan ske via Golfbox op til 1 måned før, eller ved kontakt til klubben på info@logstorgolfklub.dk eller telefon 9867 9200. Send os blot en mail med ønsket tid, og jeres DGU-nr. eller Golf-ID.

Vi glæder os til at jer ser som gæster.