Junior spillere er velkommen i golfklubben

Løgstør Golfklub har et stort ønske om at have en god og spændende juniorafdeling.

Vi har et godt træner team, men kunne godt bruge nogle forældre / bedsteforældre eller andre med lyst til at hjælpe med mindre opgaver omkring, vores juniorer til de forskellige hold og aldersgrupper, herunder primært nogle som en gang i mellem, vil gå en runde med vores Junior spillere.

I de efterfølgende afsnit kan der læses mere om aldersgrupperne og du kan læser mere om tidspunkt for træning.

Vores junior er samlet i en gruppe. Alder er normalt fra ca. 7 år og op til og med 17 år.

Trænerne deler normalt grupperne op, så 7 -12 år spiller sammen og gruppen fra 13 – 17 år spiller sammen.

Det koster årlig kr. 500, at spille en hel sæson, inkl. træning hver mandag fra 19.4. – 27.9. Der kan spille på Pay an Play bane hele året.

For de som ønsker DGU kort (Golfkørekort), som giver ret til at spille på stor bane, så er prisen årlig kr. 1.000

Er dine forældre medlem af Golfklubben og er du under 10 år, kan du spille på Pay an Play banen, samt deltage i Juniortræning for kun kr. 200 pr. år.

Har du lyst til at prøve Golf, så møder du bare op på en af klubbens trænings aftener, eller du kontakter en af neden nævnte trænere, som gerne besvare dine spørgsmål. – Du kan gratis deltage i træning op til 2 gange, før du skal tage stilling til om du vil fortsætte og dermed melde dig ind i klubben.

Ud over træningen i klubben, er vi med i samarbejde med junior afdelingerne i både Aars Golfklub og Hvalpsund Golfklub, hvor der årligt afvikles matcher, hvor juniorerne kæmper om pokalerne.

Vi glæder os til at byde velkommen til rigtig mange juniorer, og vi håber alle vores seniormedlemmer tager pænt imod de unge spillere.

Bestyrelsen.

Juniorer – undervisning

Klubbens protræner Allan Høgh forestår undervisningen, og der henvises til nærmere præsentation af ham her. Undervisningen sker hver mandag fra kl. 16.00 til 17.00, hvorefter der er fælles træning under ledelse af Junior udvalget, der trænes til kl. 18.00.  Træningen starter 19.. april 2021. Mød bare op.

Mandage fra kl. 16.00 til 17.00 med klubbens Pro Træner Allan Høgh

Mandage fra kl. 17.00 – 18.00 – træning/ spil / leg med klubbens juniorudvalg

Junior- Ungdoms udvalg i Løgstør Golfklub.

Formand.: Henrik Madsen.: Tlf. 2285 2005 – mail henrik9670@gmail.com

Medlem af udvalget.:

Mie Micheelsen.: Tlf. 4127 2190 – mail miemicheelsen@live.dk

Michael Bagge – Tlf. 2553 0508 – mail michael.bagge@yahoo.dk

Peter Bertelsen – Tlf. 2146 47795 – mail kokkenogdronningen@gmail.com

Pro Træner Allan Høgh.: Tlf. 4052 2768 – mail pro@aarsgolfklub.dk

Klub træner Michael Bagge.: – tlf. 2553 0508 – mail michael.bagge@yahoo.dk

Har du lyst at give et nap med i vores junior afdeling, er du velkommen til at kontakte juniorudvalget, eller formand for Golfklubben Per Olsen – Tlf. 2469 6462.

Kontakt gerne juniorudvalget eller bestyrelsen, hvis du ønsker at høre nærmere om juniorklubben og arbejdet med vores juniormedlemmer.

Arbejdet medføre mange spændende og positive timer, sammen med vores friske og unge medlemmer.