Junior spillere er velkommen i golfklubben

Løgstør Golfklub har et stort ønske om at have en god og spændende juniorafdeling.

Vi har et godt træner team, men kunne godt bruge nogle forældre / bedsteforældre eller andre med lyst til at hjælpe med mindre opgaver omkring, vores juniorer til de forskellige hold og aldersgrupper, herunder primært nogle som en gang i mellem, vil gå en runde med vores Junior spillere.

I de efterfølgende afsnit kan der læses mere om aldersgrupperne og du kan læser mere om tidspunkt for træning.

Vores junior er samlet i en gruppe. Alder er normalt fra ca. 7 år og op til og med 17 år.

Trænerne deler normalt grupperne op, så 7 -12 år spiller sammen og gruppen fra 13 – 17 år spiller sammen.

Det koster årlig kr. 505, at spille en hel sæson, inkl. træning hver mandag fra 8.4. – 23.9. Der kan spille på Pay an Play bane hele året.

For de som ønsker DGU kort (Golfkørekort), som giver ret til at spille på stor bane, så er prisen årlig kr. 1.011

Er dine forældre medlem af Golfklubben og er du under 10 år, kan du spille på Pay an Play banen, samt deltage i Juniortræning for kun kr. 202 pr. år.

Har du lyst til at prøve Golf, så møder du bare op på en af klubbens trænings aftener, eller du kontakter en af neden nævnte trænere, som gerne besvare dine spørgsmål. – Du kan gratis deltage i træning op til 2 gange, før du skal tage stilling til om du vil fortsætte og dermed melde dig ind i klubben.

Ud over træningen i klubben, er vi med i samarbejde med junior afdelingerne i både Aars Golfklub og Hvalpsund Golfklub, hvor der årligt afvikles matcher, hvor juniorerne kæmper om pokalerne.

Vi glæder os til at byde velkommen til rigtig mange juniorer, og vi håber alle vores seniormedlemmer tager pænt imod de unge spillere.

Bestyrelsen.

Juniorer – undervisning

Klubbens protræner Allan Høgh forestår undervisningen, og der henvises til nærmere præsentation af ham her. Undervisningen sker hver mandag fra kl. 16.00 til 17.00, hvorefter der er fælles træning under ledelse af Junior udvalget, der trænes til kl. 18.00.  Træningen starter 8. april 2019. Mød bare op.

Mandage fra kl. 16.00 til 17.00 med klubbens Pro Træner Allan Høgh

Mandage fra kl. 17.00 – 18.00 – træning/ spil / leg med klubbens juniorudvalg

Juniorudvalgets medlemmer:

Formand for juniorudvalget er  Michael Bagge – Tlf. 2553 0508

Har du lyst at give et nap med i vores junior afdeling, er du velkommen til at kontakte juniorudvalget, eller formand for Golfklubben Per Olsen – Tlf. 2469 6462.

Kontakt gerne juniorudvalget eller bestyrelsen, hvis du ønsker at høre nærmere om juniorklubben og arbejdet med vores juniormedlemmer.

Arbejdet medføre mange spændende og positive timer, sammen med vores friske og unge medlemmer.