Gældende rabataftaler for Greenfee gæster

Løgstør Golfklub byder alle golfspillere velkommen, som ønsker at spille på vores dejlige golfbane.

Golfklubben har indgået og deltager i forskellige samarbejdsaftaler, som medvirker til rabatordninger på forskellig vis.

Læs mere om de enkelte rabatordninger under de efterfølgende afsnit.

Generelt gælder at de enkelte ordninger ikke kan kombineres med andre rabatordninger, og ikke kan benyttes af flexmedlemmer fra andre klubber.

Betaling for greenfee, golfbiler, udstyr osv. sker på vores ProBox24 terminal, som stort set automatisk registrerer FRITSPIL, DGU-introduktionskort osv.

God fornøjelse og velkommen til Løgstør Golfklub

SGN – Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland m.fl.

Løgstør Golfklub deltager i samarbejdet med 22 Nordjyske Golfklubber, de spiller alle til en max. Greenfee på kr. 225,

Når det er fuldgyldige medlemmer fra disse golfklubber. Du kan se klubberne her

Betaling sker via vores ProBox24 terminal. Rabatten beregnes automatisk i terminalen.

Ordningen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Golfhæftet – Vi er i 2021 deltager i golfhæftet

Det betyder også

• at du kan spille en  runder i Løgstør Golfklub til ½ Greenfee og efterfølgende runder til kun kr. 300
  • at du altid er velkommen i Løgstør Golfklub som Greenfee gæst.

Løgstør Golfklub har indgået en gensidig greenfee ordning med:

Lemvig Golfklub
Struer Golfklub
Hammel Golfklub
Viborg Golfklub
Tønder Golfklub
Faaborg Golfklub

Aftalen betyder at fuldgyldige medlemmer
af de respektive golfklubber har en
fast greenfee på kr. 225, når de spiller i Løgstør Golfklub.

Norddjurs Golfklub, her er aftalt fast Greenfee kr. 250,-

Skive Golfklub, her er aftalt en rabat på kr. 100 på normal Greenfee.

Tange Sø Golfklub og Himmelbjerg Golfklub, rabat 50% på dagens Greenfee.

Hverdags- og fleks medlemmer er ikke dækket af ovennævnte ordningen.

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Juniorer – DGUs juniorordning

Løgstør Golfklub er tilmeldt DGUs juniorordning. Dermed spiller alle juniorer som er i følge med en voksen GRATIS i Løgstør Golfklub.

Du booket starttid i GolfBox, når du ankommer og skal bekræfte din tid, vælger du “Ændre Pris” og vælger DGU Juniorordning, herefter  registreres prisen automatisk til kr. 0 og der  udskrives scorekort på ProBox24 terminalen.

Gæster på Løgstør Park Hotel og Badehotellet i Løgstør.

Spiller for kr. 225 i Greenfee.

Husk at medbringe Voucher fra hotellet.

Som udgangspunkt sker greenfee betalingen direkte i golfklubben.

Betalingen sker med mobilpay eller kreditkort via ProBox24 terminalen. Husk at kode dig ind med DGU nr. eller som udenlandsk gæst uden DGU-nr.. Husk at vælge køn og HCP, så et korrekt udfyldt scorekort udskrives.

Gæster med golfophold skal medbringe den udleverede voucher. Via ProBox24 terminalen går du til betaling. Her vælges stregkode billedet til højre, og scanner herefter din voucher ved det røde felt på forsiden af ProBox. Herefter ændres prisen automatisk til 225 kr. . Godkend, og du får udskrevet scorekort og Bagtag.

Såfremt du ikke medbringer gyldig voucher fra hotellet udstedt af Løgstør Golfklub betales almindelig greenfee i klubben.

Husk du skal altid foretage betaling i Løgstør Golfklubs klubhus inden golfrunden påbegyndes.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Næste aktiviteter