Gældende rabataftaler for Greenfee gæster

Løgstør Golfklub byder alle golfspillere velkommen, som ønsker at spille på vores dejlige golfbane.

Golfklubben har indgået og deltager i forskellige samarbejdsaftaler, som medvirker til rabatordninger på forskellig vis.

Læs mere om de enkelte rabatordninger under de efterfølgende afsnit.

Generelt gælder at de enkelte ordninger ikke kan kombineres med andre rabatordninger, og ikke kan benyttes af flexmedlemmer fra andre klubber.

Betaling for greenfee, golfbiler, udstyr osv. sker på vores ProBox24 terminal, som stort set automatisk registrerer FRITSPIL, DGU-introduktionskort osv.

God fornøjelse og velkommen til Løgstør Golfklub

SGN – Samarbejdende Golfklubber i Nordjylland m.fl.

Løgstør Golfklub deltager i samarbejdet med 29 Nordjyske Golfklubber, hvilket betyder ½ greenfee for besøg af fuldgyldige medlemmer fra disse golfklubber. Du kan se klubberne her

Hverdags- og Fleksmedlemmer skal betale fuld pris.

Longdistance-medlemmer har ikke ret til ordningen.

Betaling sker via vores ProBox24 terminal. Rabatten beregnes automatisk i terminalen.

Ordningen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Golfhæftet – Vi har et godt tilbud til dig uden golfhæftet

Golfhæftet har opsagt samarbejdet med Løgstør Golfklub pr. 1-1-2018. Det vil dog ikke skade dig, idet vi fortsætter med at yde dig en rabat på 50% af vores normale greenfee, som p.t. er kr. 450. Det betyder at du fortsat kan spille golf i Løgstør Golfklub til kun 225 kr. som fuldtids medlem af en golfklub.

Det betyder også

• at du kan spille flere runder i Løgstør Golfklub til rabatprisen – altså ingen restriktioner på max 1 runde pr. år / pr. bane.
  • at du ikke behøver købe golfhæftet for at spille billigt – dermed sparer du den udgift
  • at du altid er velkommen i Løgstør Golfklub som greenfee gæst.

Aarhus Aadal, Tange Sø, Himmelbjerg, Viborg, Tønder og Norddjurs.

Løgstør Golfklub har indgået en gensidig greenfee ordning med:

Aarhus Aadal Golfklub
Tange Sø Golfklub
Himmelbjerg Golf Club
Viborg Golfklub
Tønder Golfklub

Aftalen betyder at fuldgyldige medlemmer af de respektive golfklubber får 50% rabat på greenfee. De kan dermed spille til i Løgstør Golfklub til kr.  225 (½ -pris).

Norddjurs Golfklub

Gensidig greenfee aftale med fast kr. 225 (½-pris) alle ugens dage. Undtaget er dog vintermåneder, hvor der henvises til klubbens hjemmeside.

Hverdags- og fleksmedlemmer er ikke dækket af ordningen.

Benyt de gode tilbud og se nye spændende baner.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Juniorer – DGUs juniorordning

Løgstør Golfklub er tilmeldt DGUs juniorordning. Dermed spiller alle juniorer GRATIS i Løgstør Golfklub.

NB: Løgstør Golfklub har ekstra-ordinært besluttet at alle juniorer spiller gratis i Løgstør Golfklub.

Via forudbestilling af starttid i GolfBox registreres prisen automatisk til 0 kr, når du tjekker ind og udskriver scorekort på ProBox24 terminalen.

Gæster på Løgstør Park Hotel

Løgstør Park HotelLogerende gæster på Løgstør Park Hotel har ret til rabat på Greenfee. Som udgangspunkt sker greenfee betalingen direkte i golfklubben.

Betalingen sker med kreditkort via ProBox24 terminalen. Husk at kode dig ind med DGUnr. eller som udenlandsk gæst uden DGU-nr.. Husk at vælge køn og HCP, så et korrekt udfyldt scorekort udskrives.

Enkelte gæster med golfophold skal medbringe den udleverede voucher. Via ProBox24 terminalen går du til betaling. Her vælges stregkode billedet til højre, og scanner herefter din voucher ved det røde felt på forsiden af ProBoxen. Herefter ændres prisen automatisk til 0 kr. . Godkend, og du får udskrevet scorekort og bagtag til baggen.

Såfremt du ikke medbringer gyldig voucher fra hotellet udstedt af Løgstør Golfklub betales almindelig greenfee i klubben.

Husk du skal altid foretage betaling i Løgstør Golfklubs klubhus inden golfrunden påbegyndes.

Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Næste aktiviteter

GolfBox