Banestatus – Nyt Greenkeeper.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Der spilles her i vinterhalvåret med oplæg, du kan læse den fulde ordlyd her, den ligger også fremme i klubhuset.

Der spilles om udgangspunkt til sommergreen. Hvis der er rimfrost, sne eller våd bane efter tø, spilles til vintergreen.

Vintergreen har ikke hul ved flag -
Bolden er i hul, når den ligger
inden for en putte hoved fra
stangen.

Der er som udgangspunkt forbud mod kørsel med Golfbil og Scooter i perioden 1.12.2019 – 30.3.2020.

Af hensyn til de som har svært ved at gå, vil der dagligt blive taget stilling til om der må køres på banen.

Det må kun køres i Semirough og på Stier, når der gives tilladelse til kørsel på banen.

Der tages stillig hver dag ca. kl. 9.30, og hvis der må køres på banen, hænger nøgler til Golfbiler fremme i klubhuset, hvis der ikke må køres er de fjernet og der hænger skil med kørselsforbud.

Du kan altid ringe til klubben for at høre om status.

Velkommen til Løgstør Golfklub.

Banen er åben fra kl. 9.30

————————————————————————————————————————————————————————-

Du er nu på vej ud på en af områdets smukkeste golfbaner, her er fantastisk udsigt over Limfjorden fra flere af huller.

Banen ligger højt, og vi har derfor vinden i spil, som en ekstra udfordring. Kig godt efter bolden, hvis du lander din bold udenfor vores brede fairways. Roughèn er vores “skov”, så forvent ikke, at du altid kan finde din bold i roughèn.

Banen fremstår i god stand, så kom og nyd den flotte udsigt og prøv kræfter med en måske lidt frisk vind, som er en del af oplevelsen på en Sea Side Bane.

Jordforholdene gør, at vi normalt aldrig oplever en våd og tung golfbane.

Vi glæder os til at byde velkommen til vores gæster og medlemmer, som vi håber vil nyde en dejlig golfrunde.

Banen står flot og med udfordrende greens.

Der spilles fra normale teesteder.

Hulplacering står på starterhus og du kan finde oversigt over placeringsmuligheder i klubhuset foran vindue ind til kontor.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det nødvendige hensyn, så vores dygtige Greenkeeper kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

______________________________________________________________________________________________

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

Vores 36 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle.

Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten.

Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Kender du placering af rive i bunker ?

Næste aktiviteter