Banestatus – Nyt Greenkeeper.

Her på siden vil vi forsøge at give status omkring baneanlægget med aktuelle arbejdsopgaver, som udføres netop nu og den kommende periode.

Aktuel banestatus

Banen er åben, alle er velkommen.

Opdateret 14.9.2020 kl.09.00

Onsdag den 16.9.2020, tages der propper på Green, der vil derfor kunne opstå lang ventetid ved enkelte Green, ligesom enkelte Green ind i mellem vil være meget vanskelig at spille, idet der i perioder ligger propper på green. – arbejdet forventes at være færdig omkring kl. 16.00

For at undgå Corona smitte er der en række restriktioner som skal overholdes.

9 og 18 huls banen: Banen er åben,
med visse restrektioner, som gælder
fra og med mandag 8.9.2020,
du kan læse om restrektioner her

Tilsvarende kan du læse DGU`s
anbefalinger af 7.9.2020
her

Bane stand.

Der kan spilles på alle huller og Green er igen fine og udfordrende.

Her hvor der er tørt, kan du komme ud for, der vandes på Fairway i dagtimerne, så tilpas dine slag, så du undgår at blive våd. -Vi vander Green og Tee steder om natten, hvorfor vanding af Fairway nødvendigvis må ske i dagtimerne,

Fairway har fortsat enkelte områder hvor der mangler græs, derfor er der i øjeblikket lavet lokalregl om oplæg på Fairway.

Spil med lejeforbedring ( lokal regel )

Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, der må lempes op til en køllelængde, der må ikke tages lempelse nærmere hullet end referencepunktet og det skal være i det generelle område, ved genplacering af bold anvendes Regel 14.2b (2) og 14.2e Straf for at spille en bold fra forkert sted i strid med lokalregel; Straf efter Regel 14.7a

Husk du spiller på en Sea Side Bane, det betyder græstypen normalt har en hastighed på ca. 8,3, hvilket i forhold til andre typer a græs og jordbundsforhold kan vurderes som knap så hurtige. Græstypen er dog valgt af hensyn til den skal kunne tåle Saltvands sprøjt fra Fjorden, når vi har en god vestenvind.

Green på Sea Side Bane, er normalt vindblæste og dermed knap så bløde. Derfor er en Sea Side Bane, bygget sådan at der er åbent ind til Green, så du har mulighed for at slå en langt jern og dermed lade bolde løbe op til hullet.

Ønsker du at vide mere omkring banepleje m.m. kan du læse referat fra baneudvalgsmøder under “Om klubben” – “Udvalg i LGK” – Baneudvalg

Husk venligst at oprette nedslagsmærker, .

– Husk den lidt grove ruff er vores skov. Kommer du i ruff eller slår du ud af banen, så husk vi har lokalregel, hvor du kan droppe på fairway mod 2 strafslag.

Se mere her

Du er nu på vej ud på en af områdets smukkeste golfbaner, her er fantastisk udsigt over Limfjorden fra flere af huller.

Banen ligger højt, og vi har derfor vinden i spil, som en ekstra udfordring. Kig godt efter bolden, hvis du lander din bold udenfor vores brede fairways. Roughèn er vores “skov”, så forvent ikke, at du altid kan finde din bold i roughèn.

Banen fremstår i god stand, så kom og nyd den flotte udsigt og prøv kræfter med en måske lidt frisk vind, som er en del af oplevelsen på en Sea Side Bane.

Jordforholdene gør, at vi normalt aldrig oplever en våd og tung golfbane.

Vi glæder os til at byde velkommen til vores gæster og medlemmer, som vi håber vil nyde en dejlig golfrunde.

Banen står flot og med udfordrende greens.

Der spilles fra normale teesteder.

Hulplacering står på starterhus og du kan finde oversigt over placeringsmuligheder i klubhuset foran vindue ind til kontor.

Som altid håber vi på at alle spillere – medlemmer som gæster – viser det nødvendige hensyn, så vores dygtige Greenkeeper kan pleje og vedligeholde banen bedst muligt.

Vores 9 hullers Pay and Play bane er åben for alle hele året uanset vejrlig.

Vores 36 hullers KROLF bane er ligeledes åben for alle.

Leje af udstyr og betaling sker i klubhuset.

18. hullers banen – Placering af river:

Vores greenkeepere håber at alle vil placere hele riven i bunkeren, og ikke placeres skaftet på græskanten.

Det vil lette arbejde meget med græsslåning.

Kender du placering af rive i bunker ?

Næste aktiviteter