Golfskolen 2022

Er du klar til sjove oplevelser?

Kom og spil med alle os i Løgstør Golfklub – vi skriver dig gerne op til næste hold.

Gå til golf og kom med på bølgen. Du får en oplevelse og sport for resten af livet? – Så meld dig på golfskole i Løgstør Golfklub.

Vi har et godt tilbud til dig – Køb Intropakke kr. 995 og kom Gratis på Golfskole.

Intropakke indeholder.: 3. mdr. prøvemedlemsskab af Løgstør Golfklub. Fri adgang til hele øve området i 3 mdr. med adgang til at benytte klubbens træningsanlæg, Golfskole med instruktion, som forløber over 5 lektioner med vores pro-træner. Fri adgang til deltagelse i begynder- og Klub 9 matcherne, som afvikles hver torsdag fra kl. 17.00, på Pay and Play banen, samt stor bane. Regelinstruktion som afsluttes med DGU regelprøve. Lån af udstyr i hele perioden. Du modtager første dag, regelbog, golfhandske, tæller til golfslag, pose med Tee, 10 sø bolde, markeringsmærke og pitchfork, samt 2 stk. Greenfee til Pay & Play Bane, så du kan tage en ven med ud og spille.

I 2022 har vi planlagt opstart af begynderhold på følgende mandage:  25. april, 30. maj og 15. august med start kl. 17.00 og 19.00.

Du kan tilmelde dig her

Du kan udskrive eller læse, Golfskole og Prøvemedlem 2022 her

På DGU`s hjemmeside, kan du finde flere hjælpematerialer.

Du finder link til DGU nybegynder her

Sådan spilles du fri og vil kunne få DGU kort.:

,DGU kort giver dig adgang til at spille på stor bane i Løgstør og mod betaling af Greenfee spille på andre Golfbaner. Læs her

Tilbud.: Vælger du inden for de 3 mdr. prøvemedlemsskab, at indmelde dig i Golfklubben, betaler du kun kr. 2.750,- som senior og kr. 1.375 for unge under 25 år og studerende, hvorefter du får ret til at spille resten af 2022, på såvel Pay and Play Bane, som på vores 18 hullers Sea Side Bane.

Tilmeld dig og du hører nærmere.

Første mødeaften skal du påregne ca. 2 time i alt.

Nærmere information kan fås ved henvendelse til info@logstorgolfklub.dk eller tlf. 9867 9200 eller konkakt John Jørgensen på tlf. 22252742 eller Per Olsen på tlf. 24696462

Vi glæder os til at se dig, din ægtefælle, nabo og alle andre som endnu ikke har oplevet golflivets mange glæder og gode minder.

Prisen for golfskolen og prøve medlemskab kan indbetales på konto 9202 – 0000273244  i Jutlander Bank. Husk at oplyse navn. – Du kan også betale med Mobil Pay 45352

Send os gerne samtidig en mail, med din fødselsdato, navn, fulde adresse, mail og tlf. nr. , samt ønske til startdato og tidspunkt, således at vi sikre korrekt registrering i vores kartotek.

NB: Er du allerede medlem, så husk at få din nabo tilmeldt.

Begynderudvalget