Priser, øl, vand, vin m.m.

klubben har et godt udvalg af drikkevare, til fornuftige priser.

I klubben er der selvbetjening, idet klubhuset ikke altid er bemandet.

Der står drikkevare (øl, vand, hvidvin og lille udvalg af slik) i køleskab i forgang. – Der kan betales kontant i pengekasse tv. for køleskab, eller via Mobil Pay nummer står på køleskab. Du kan også betale med kort i Probox24 – Vælg Varekøb og vælg knappe (Øl, vand, vin m.m.), tast dit beløb og navn, hvorefter du kan betale med kort, den lille kvittering ligges i pengeboks og den store kvittering er til dit eget brug.

Fadøl kan trækkes i baren, glas hænger i loftet, fadøl automat står nærmest vinduet i baren. Der indkastes mønter kr. 20,- pr. fadøl. Har du ikke mønter, kan du veksle i vekselautomaten i forgang, lige ved indgang til baren. Vekselautomat tager i mod kr. 100, 200 og 500, vær opmærksom på, at du få alle penge tilbage i kr. 20,- mønter.

1. Øl i flasker                                  kr.   20
  2. Øl – Fadøl                                   kr.   20
  3. Vand                                           kr.   20
  4. Kildevand                                   kr.   10
  5. Vin pr. gl. fra karton                 kr.   20
  6. Vin i fl. o,25 cl. (Rose – Hvid)   kr.   30
  7. 1/1 fl, vin                                    kr. 100
  8. 1 karton – 3 l. vin                      kr. 360
  9. Varme drikke (fra automat)    kr.   10 pr. kop (The, Kaffe, Chokolade).
  10. Kande kaffe                             kr.   30 (lave i køkkens på kaffemaskine, filter og potion med bønner til 12 kopper, er i skab over kaffemaskine).

Hvis klubber i klubben eller andre, ønsker at medbringe egene drikkevarer, betales der proppenge til klubben.

1/1 fl. vin                         kr. 50,- pr. fl.

Vind i karton 3 l.             kr. 200,- pr. karton

1/1 fl. spiritus                  kr.   60,- pr. fl.

Som udgangspunkt er det tilladt at spise medbragt mad i klubhuset, mod at drikkevare, herunder kaffe og the,
købes i klubben.
Hvis større grupper som ikke er medlem af Løgstør Golfklub, ønsker at låne klubbens lokaler, til bespisning
af deltagerne før eller efter match, og man ikke ønsker at købe mad direkte ved Løgstør Golfklub, så betales