Priser, øl, vand, vin m.m.

klubben har et godt udvalg af drikkevare, til fornuftige priser.

I klubben er der selvbetjening, idet klubhuset ikke altid er bemandet.

Der står drikkevare (øl, vand, hvidvin og lille udvalg af slik) i køleskab i forgang. – Der kan betales kontant i pengekasse tv. for køleskab, eller via Mobil Pay nummer står på køleskab. Du kan også betale med kort i Probox24 – Vælg Varekøb og vælg knappe (Øl, vand, vin m.m.), tast dit beløb og navn, hvorefter du kan betale med kort, den lille kvittering ligges i pengeboks og den store kvittering er til dit eget brug.

Fadøl kan købes i baren, glas hænger i loftet, fadøl automat står nærmest vinduet i baren. Der betales med mobil pay eller kontant kr. 25,- pr. fadøl. Har du ikke mønter, kan du veksle i vekselautomaten i forgang, lige ved indgang til baren. Vekselautomat tager i mod kr. 100, 200 og 500, vær opmærksom på, at du få alle penge tilbage i kr. 20,- mønter.

1. Øl i flasker                                  kr.   20
  2. Øl – Fadøl  (o,4)                         kr.   25
  3. Vand                                           kr.   20
  4. Kildevand                                   kr.   10
  5. Vin pr. gl. fra karton                 kr.   20
  6. Vin i fl. o,25 cl. (Rose – Hvid)   kr.   30
  7. 1/1 fl, vin                                    kr. 100
  8. 1 karton – 3 l. vin                      kr. 360
  9. Varme drikke (fra automat)    kr.   10 pr. kop (The, Kaffe, Chokolade).
  10. Kande kaffe                             kr.   30 (lave i køkkens på kaffemaskine, filter og potion med bønner til 12 kopper, er i skab over kaffemaskine).

Hvis klubber i klubben eller andre, ønsker at medbringe egene drikkevarer, betales der proppenge til klubben.

1/1 fl. vin                         kr. 50,- pr. fl.

Vind i karton 3 l.             kr. 200,- pr. karton

1/1 fl. spiritus                  kr.   60,- pr. fl.

Som udgangspunkt er det tilladt at spise medbragt mad i klubhuset, mod at drikkevare,
herunder kaffe og the, købes i klubben.

Der er mulighed for at man kan bestille mad til klubhuset, der kræver dog man
bestiller i god tid, se muligheder her.
Bestilling af mad, reservation af bord og eller klublokale, kan aftale med Lissy Lind på
tlf. 21463325 eller
mail lissylind@live.dk
Du kan se muligheder for mad her