Bestyrelsen i Løgstør Golfklub

Kontakt til bestyrelsen

Løgstør Golfklub kan kontaktes på flere måder – se efterfølgende.

Tlf.: +45 9867 9200 – Mail: info@logstorgolfklub.dk

Desuden kan de enkelte bestyrelsesmedlemmer kontaktes direkte, i henhold til de efterfølgende kontaktinformationer.

Du finder os på Viborgvej 130, Ravnstrup, DK-9670 Løgstør (Husk kun tilkørsel fra Viborgvej – skråt overfor kirken).

Per Olsen
Tranevej 5
Email: tranevej5@privat.dk

Koordinator til klubber i klubben
Kontaktperson Regionsgolf
Koordinator til Matchudvalg
Gæstemodtagelse
Sponsorudvalg
Begynderudvalg
Markedsføring

Erik Heilemann Jensen
Rugmarken 28
Email: e.heilemann@jensen.mail.dk

Formand for baneserviceudvalget, som har ansvar for gæstemodtagelse i weekend og helligdage.
Repræsentant i Matchudvalg. Kontaktperson Regionsgolf. Sekretariatet med ansvar for nyhedsbreve og Gæstemodtagelse.
Medlem af lukkeudvalg.

Marianne Bang
Bredgade 95
Email: bogholderi@logstorgolfklub.dk

Medlems- og handicapadministration. Bogføring/regnskab, opkrævning af kontingent og sponsorater, tjekke og betale regninger, ansvarlig for alle dokumenter. Vedligeholde og ajourføre vagtplaner og arbejdsbeskrivelser for lukkevagt. Medlem af Ordens- regel, etikette og handicapudvalg. Formand for Matchudvalg. Medlem af lukkeudvalg.

Baneudvalgsformand

Kristian Gregersen
Mågevej 18
Email: gkg@stofanet.dk

Formand for baneudvalg, med ansvar for personale, lønnet såvel som ulønnet, som har opgaver vedr. bane og driftsbygninger. Økonomi vedr. banedrift. Forsikringsforhold omkring driftsmateriel. Koordinering af arbejdsopgaver mellem baneudvalg / Greenkeeper og mandagsholdet, samt andre frivillige, der arbejder med bane og bygninger samt haveanlæg. Pasning af toilet på hul 5/14. Medlem af lukkeudvalg.

Preben Eskildsen
Rugmarken 33
Mail: Rugmarken33@stofanet.dk

Formand for PR udvalg og Markedsføringsudvalg. Sekretariatet med ansvar for markedsføring og pressekontakt. Gæstemodtagelse. Formand for mandagsholdet. Koordinator frivillige til ugen med Made in Denmark og andre større opgaver.
Koordinator frivillig til ugen med Made in Denmark. Medlem af lukkeudvalg.

Lissy Lind
Skonnerten 4
Email: lissylind@live.dk

Referent for bestyrelsen. Ansvar for dagsorden og indkaldelse til bestyrelsesmøder og generalforsamling. Formand og kontaktperson for rengøringshold. Sekretariatet med ansvar for vagtplaner og arbejdsbeskrivelser af de enkelte opgaver på sekretariatet. Ansvar for ophæng i klubhuset, herunder at opslag og plakater altid er ajourført. Bestyrelsens repræsentant overfor ældresagen.

Mie Micheelsen
Hasselvænget 7
Email: miemicheelsen@live.dk

Formand for service udvalg, med ansvar for bestilling af mad til større hold af gæster. Kontakt og koordinering af frivillige til hjælp til arrangementer i klubben. Sekretariatet med gæstemodtagelse. Bestyrelsens repræsentant i Ungdomsudvalg og Skolesamarbejder. Medlem af lukkeudvalg.

1. Suppleant

Per Søborg
Elmevænget 11
Tlf. 91 88 30 15 / 20 88 33 07
Email: ps_soborg@stofanet.dk

Formand for begynderudvalg. Ansvar for Golfskole. Ansvar for begynderhold, herunder regelundervisning og klub 9 og mentorordning. Gæstemodtagelse. Medlem af lukkeudvalg.

2. Suppleant

Benny Christensen
Østerbrogade 21
Email: bclis@os.dk

Indkøbsansvarlig. Formand for Kalkehold. Medlem af sponsorudvalg. Ansvarlig for ajourføring af sponsortavler og sponsorskilte. Medlem af festudvalg. Medlem af lukkeudvalg.