Tilbud til større grupper, som klubber i klubben.

Se flyer med tilbud her

Udflugt til Løgstør Golfklub

Greenfee og spisning.

kr. 290 pr. person ved min. 10 deltagere.

Indhold.:        Greenfee til Sea Side Bane (18 huller), inkl. frie træningsbolde på udslagsbane. Hygge i klublokalet efter matchen med 3 håndmadder og  mulighed for tilkøb af øl, vand, vin, kaffe.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, tilpasset jeres ønsker.

Vi kan tilbyde mad før eller efter match, overnatning, gunstart, opgørelse af resultat, indkøb af præmiepakker m.m.

I samarbejde med Sport & Academy tilbyder Løgstør Golfklub, Match Tour til Løgstør Golfklub.

kr. 895 pr person ved min. 30 deltagere.

Indhold:
1 x Overnatning
1 x Morgenmad
1 x 2 retters menu
2 x Greenfee til Løgstør Golfklub

Inkluderet i prisen:

Præmier til nærmest flaget på alle par 3 huller, Præmie 4 x Greenfee, 1 x smør-selv madpakke.

Du kan udskrive Flyer med tilbuddet her

I samarbejde med Løgstør Parkhotel tilbyder Løgstør Golfklub, Match Tour til Løgstør Golfklub.

kr. 995 pr. person ved min. 30 deltagere.

Indhold:
1 x Overnatning
1 x Morgenmad
1 x 2 retters menu efter køkkenchefens valg.
2 x Greenfee til Løgstør Golfklub Sea Side Bane (18 huller)                                                                                                                    Frie bolde på Drivingrange.