Aktivitetsplan:

Her kan du se oversigt over klubbens aktiviteter.  her

Organisationsplan:

Du kan læse og udskrive organisationsplanen her

Politik for alkohol og euforiserende stoffer:

Du kan læse og udskrive klubbens Politik for alkohol og euforiserende stoffer her. (Revideret 18.3.2020)

Ordensregler:

Du kan læse og udskrive ordensreglerne her (Revideret 18-3-2020)

Vi ved godt at rigtig mange af klubbens medlemmer og gæster overholder og respektere golf- og etiketteregler. Alligevel har vi dog valgt at beskrive en del af reglerne i klubbens nye ordensreglement.

Ofte får vi reaktioner fra både gæstespillere og egne medlemmer, som undre sig over de mange biler på P-pladsen, da banen stort set var tom, da de bookede en tid.  Mange føler ikke de kan slå ud på den bookede tid, fordi andre ikke bookede spillere slår ud uagtet at tiden er booket.

Derfor håber vi alle vil læse og overholde ordensreglerne, og vi vil godt fremhæve at par væsentlige punkter fra reglerne.:

I alle private runder, er der pligt til at booke tid på Golfbox, før der spilles ud og tiden skal være bekræftet i Golfbox. Udskiv ikke kun scorekort, men bekræft den bookede tid, hvorefter scorekort udskrives. ”Husk en godt booket bane, må være en attraktiv bane, hvorimod en bane med få bookinger, måske ikke er værd at spille på”.

I Weekend og helligdage, vil vi have stor fokus på, at der spilles ud i 3 og 4 bolde, først og fremmest for at få plads til flere Gæstespillere, og dermed bedre økonomi for klubben, men også for at få et mere glidende forløb på banen. Alle opfordres derfor til at booke sig sammen i 3 eller 4 bolde.

I weekends og på helligdage har 3- og 4-bolde lige rettigheder. I weekends og på helligdage, er der en ubetinget pligt for spillerne til at kombinere, således at man kommer ud som 3- eller 4-bolde. Baneservice og Golfklubben har ret til at flytte bookede 1 og 2 bolde sammen med øvrige spillere, således at det primært er 3 og 4 bolde som spiller. Alle har pligt til at respektere, at der bookes flere spillere på en i forvejen booket 1, 2 eller 3 bold, ligesom alle har ret til at booke sig på en i forvejen booket 1, 2 eller 3 bold.

I Weekend og Helligdage har 1 og 2 bolde, ingen rettigheder til at blive lukket igennem. Det betyder at hvis du alligevel vælger at spille 1 eller 2 bold, må du acceptere den spille rytme der passer til 3 og 4 bolde.

Spillerne skal straks sørge for, at eventuelle nedslagsmærker på greens rettes op, og at opslåede tørv genplaceres.  Husk Pitch Forken skal være i lommen fra 1.tee.

Golf ved Limfjorden (FRITSPIL).  Alle skal booke tid via Golfbox. Straks efter ankomsten til gæste klubben bekræftes tiden enten via ProBoxen i de klubber som benytter den, eller via Combo Partner for resten. En enkelt klub kræver fortsat også manuel registrering i en Fritspils greenfee bog.

Hvis du har betalt så sent, at du endnu ikke er registreret i Golfbox, kan gæste klubben opkræve normal greenfee. Husk derfor betalingen i god tid, før du ønsker at benytte ordningen.

Code of conduct for golfsporten i Danmark:

Dansk Golf Union har udarbejdet et Code of Conduct for golfsporten i Danmark. Med et Code of Conduct ønsker DGU`s bestyrelse at sikre ordentlighed og gennemsigtighed i golfsporten.

Du kan her finder du teksten i sin helhed.

DGU og bestyrelsen i Løgstør Golfklub henstiller til, at alle medlemmer af LGK gør sig bekendt med Code of Conduct.

Du kan her læse og udskrive Code of conduct for golfsporten i Danmark – Udfærdiget af DGU og gældende i alle dansk golfklubber.  (Revideret marts 2020)

Næste aktiviteter