• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spar Nord Match

juni 26 @ 9:30 - 15:00

kr.100

Velkommen til Spar Nord Match 2022

Søndag den 26.6.2022 – Tilmelding på Golfboks inden 24.6.2022 kl. 15.00

Tilmelding på dette link https://tourentry.golfbox.dk/?cid=3238823 eller Golfbox og opslag i klubhuset.

Der er gunstart kl.9.30 indskrivning og scorekort skal være foretaget senest kl. 09:00, briefing kl. 09.10

A-rækken spiller slagspil, hcp. 0-15,0, B,C+D-rækken spiller stableford i 3 lige store rækker

Nærmest flag på hul 5 og 15 for såvel damer som herre.

På hul 11, er der præmie til dem, som kommer nærmere flag end Mathias Fogh, der spiller med på hullet, hver gang den kommer et hold.

Hvert hold får fra start udleveret en farvet bold, markeret med hold nr. – Denne bold spilles på Skift af deltagerne på holdet, startende med den som står først på startlisten osv.  –  Der føres separat scorekort (Hold score), hvor de point den enkelte spiller laver hver gang han/hun spiller med den farvede bold. – De samme point føres tilsvarende på spilleres eget scorekort.

Mister holdet den farvede bold, får de ikke point på de resterende huller, på sit scorekort (Hold score).

Den spiller som mister den farvede bold, har mulighed for at sætte en anden bold i spil, og dermed forsøge at opnå point til eget scorekort.

Der er en præmie til det hold, som kommer ind med den største holdscore, spillet med den farvede bold.

Spar Nord levere de farvede bolde.

Medarbejder fra Spar Nord, køre rundt og servere IS.

Spar Nord står for overrækkelse af præmier og de holder et kort indlæg omkring medlemmernes, mulighed for at få 2 stk. greenfeebilletter til LGK, hvis du booker et uforpligtende møde med Marianne Schørring i Spar Nord.

Matchfee er 100,-  som bedes betalt via Mobilepay 786248. Gæster som ikke er medlem af Golf ved Limfjorden,  betaler herudover Greenfee

Klubben er efter matchen vært  2 pølser og 1 brød.

Præmievinderne skal være til stede ved Præmieoverrækkelsen. Ellers går præmie videre til næste spiller i rækken.

Der kan ikke eftertilmeldes efter startlisten er offentliggjort.

Scorekort skal være afleveret til matchledelsen senest kl. 14:00

Dato: