Sommergolf – Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub Viborgvej 130, Løgstør

Alle er velkommen til Sommergolf i Løgstør Golfklub. Du møder bare op kl. 9.00 på Løgstør Golfbane i klubhuset. Her sættes hold og første start er kl. 9.30 - Der spilles 18 huller. - Der betales normal Green fee. + match fee kr. 30,- for medlemmer af LGK og Golf ved Limfjorden - Øvrige gæster kr. 100 inkl. Greenfee.  Ansvarlig for dagens match er Seniorklubben.

Sommergolf – Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub Viborgvej 130, Løgstør

Løgstør Golfklub inviterer gæstespillere og medlemmer til at deltage i sommergolfen, som afvikles hver tirsdag i juli måned.

Mødetid senest kl. 09.00 til indskrivning. Gunstart fra flere huller senest kl. 09.30.

Matchfee udgør 30 kr., der anvendes til indkøb af præmier. Gæster som ikke er medlem af Golf ved Limfjorden, betaler kr. 100 inkl. Greenfee.

Ansvarlig for dagens match er Fjordgutterne

Ansvarlig for dagens match er Rød Tee

kr30

Golfhæftet Under Par Challenge – Åben Par Match – Greenfee kr. 100 + Turneringsgebyr.

Løgstør Golfklub Viborgvej 130, Ravnstrup, Løgstør, Nordjylland

Golfhæftets - Under Par Challenge - Åben turnering for alle født i 2004 eller tidligere (yngre spillere kan spille med en værge).2-mandshold, greensome, pointbogey, 6 obligatoriske udslag per spiller (6 valgfrie). Reduceret spillehandicap: 40% hcp af spilleren med højeste hcp og 60% hcp af spilleren med laveste hcp. Turneringsgebyr 175 DKK for indehavere af Golfhäftet, øvrige 225 DKK, Greenfee 100 DKK. (Medlemmer af LGK eller Golf ved Limfjorden, betaler ikke Greenfee!

Løgstør Golfklub Viborgvej 130, Løgstør

Matchfee udgør 30 kr., der anvendes til indkøb af præmier. Gæster som ikke er medlem af Limfjordsgolf betaler kr. 100 inkl. Greenfee.

Ansvarlig for dagens match er Club 20

Sjov Sommergolf

Løgstør Golfklub Viborgvej 130, Løgstør

Sjov Sommergolf - Alle kan deltage - Tag en ven eller veninde med - Det er gratis at deltage og du kan låne golfsæt i klubben.

Løgstør Golfklub Viborgvej 130, Løgstør

Løgstør Golfklub inviterer gæstespillere og medlemmer til at deltage i sommergolfen, som afvikles hver tirsdag i juli måned, samt tirsdag 2.august.2022.

Matchfee udgør 30 kr., der anvendes til indkøb af præmier. - Gæster som ikke er medlem af Golf ved Limfjorden, betaler kr. 100 inkl. Greenfee.

Tilmelding gerne på Golfbox, men ikke nødvendig, du møder bare op.

Ansvarlig for dagens match er Optimisterne.

kr30

Velling Par Match – Åben Match – Præmier og forplejning til en værdi af kr. 15.000

Løgstør Golfklub Viborgvej 130, Ravnstrup, Løgstør, Nordjylland

Matchen er en ÅBEN match, Spilles som parmatch (ægtepar / samboende / far-søn / mor-datter / 2 herrer eller 2 damer osv), og opdeles i ca. 2 lige store handicaprækker.
Der spilles stableford. Holdets bedste score, tæller på hvert hul. Præmien til parret på vinderholdene i begge rækker modtager hver 1 stk. Hee Welling Hay stol, til en værdi af kr. 1.600. Der er herud over fine præmie til flere af de deltagne hold.

kr.100

Defeuth Open 2022

Løgstør Golfklub Viborgvej 130, Ravnstrup, Løgstør, Nordjylland

Defeuth Open 2022 - Hold in One præmier på op til kr. 100.000, Præmiebord med bl.a. finalerejse til udlandet. Amatør turnering for spillere med HCP. 0 - 36 - Der spilles i 3 lige store rækker ved 70 deltagere eller derover, dog max 108 deltagere. A række spiller slagspil. (Svensk – Max. 5 ekstra slag pr. hul). B række spiller stableford. C række spiller stableford. Deltager skal være 18 år +

Der spilles med 7/8 hcp, i alle rækker, tællende på spille HCP.

kr.450