Velkommen til Løgstør Golfklubs informationer omkring kontingent, bagskab mm.

Alle medlemmer har fri og gratis adgang til udslagsbolde til drivingrangen.

Løgstør Golfklub har et forholdsvist billigt kontingent, ligesom vi ikke opkræver indskud eller har pligt til aktiekøb.

Vi håber du finder de ønskede informationer her – ellers er du velkommen til at kontakte bestyrelsen eller klubben på tlf. 98 67 92 00.

Kontingent, golfskole osv. kan indbetales på klubbens konto i Jutlander Bank – Reg.nr. 9202 – konto 0000273244 – husk at oplyse navn, adresse, gerne medlemsnr mm.

Er du nyt medlem, kan du gå direkte til indmeldelsesblanketten HER eller send en mail med stamkortet til  info@logstorgolfklub.dk med dine data (fulde navn, adresse, fødselsdato, tlf. og mail, samt evt. nuværende DGU-nr.,) så hører du fra os snarest.

Kontingentsatser i Løgstør Golfklub gældende for 2018.

Priser på bagskabe i LGK

Forsikring af dit udstyr sker på eget ansvar – typisk via egen indboforsikring. LGK kan ikke gøres ansvarlig for skade, tyveri osv.
Henvendelse om leje af bagrum m.v. kan rettes til Marianne Bang – tlf. 23 44 47 94
*) El-tilslutning omfatter alene golfbiler, scootere og batterier til elvogne. Øvrige el-tilslutning til f.eks. tørring af sko, tøj, køleskab osv. må ikke forefindes i rummet.

Leje af udstyr

1) Lejer er ansvarlig for skader osv. på det lejede udstyr. Skader skal straks meddeles til bestyrelsen, eller repræsentanter for denne.
Golfudstyr – 9 hullers Pay and Play banen
Grupper på over 10 personer som betaler fuld greenfee, kan låne udstyr gratis, men skal betale 500 kr. for udlevering/hjælp.
Arrangementer med områdets skoleklasser er gratis. Aftal tid forinden arrangementet.