Junior klubben

Junior spillere er velkommen i golfklubben

Løgstør Golfklub har et stort ønske om at have en god og spændende juniorafdeling.

Vi søger derfor en hold af trænere (forældre / bedsteforældre eller andre med lyst til at arbejde med vores juniorer til de forskellige hold og aldersgrupper.

I de efterfølgende afsnit kan der læses mere om aldersgrupperne.

Ud over træningen i klubben, er vi med i samarbejde med juniorafdelingerne i både Aars Golfklub og Hvalpsund Golfklub, hvor der årligt afvikles matcher, hvor juniorerne kæmper om pokalerne.

Vi glæder os til at byde velkommen til rigtig mange juniorer, og vi håber alle vores seniormedlemmer tager pænt imod de unge spillere.

Bestyrelsen.

Flittige juniorer træner på puttebanen
Jo før du starter - jo bedre bliver du, og jo mere fornøjelse får du af golfspillet.
Jo før du starter – jo bedre bliver du, og jo mere fornøjelse får du af golfspillet.

Træningstider for juniorerne

Juniorafdelingen holder vinterpause, men starter op igen til foråret 2018. Nærmere tidspunkt oplyses senere.

Juniorafdelingen har normalt følgende træningstimer i sæsonen:

Mandage fra kl. 16.00 til 17.00 med klubbens ProTræner Allan Høgh

Mandage fra kl. 17.00 – 18.00 – træning/ spil / leg med klubbens juniorudvalg

Juniorudvalgets medlemmer:

Formand for juniorudvalget er Lennart Lucassen – Tlf. 4028 1705

Hjælpetræner Michael Bagge – Tlf. 2553 0508

Har du lyst at give et nap med i vores juniorafdeling, er du velkommen til at kontakte juniorudvalget, eller bestyrelsesmedlem Per Olsen – Tlf. 2469 6462.

Kontakt gerne juniorudvalget eller bestyrelsen, hvis du ønsker at høre nærmere om juniorklubben og arbejdet med vores juniormedlemmer.

Arbejdet medføre mange spændende og positive timer, sammen med vores friske og unge medlemmer.