Vælg en side

Løgstør Golfklub har mistet sin klubmester.

Det er med stor sorg, at vi i Løgstør Golfklub, har modtaget meddelelsen om Jørgen Hosbonds alt for tidlige bortgang. Jørgen tabte desværre kampen mod kræft og sov stille ind i sit hjem.

I de 15 år, Jørgen havde sin gang i Løgstør Golfklub har alle øvrige medlemmer i klubben mødt en engageret, altid rolig og lunt smilende Jørgen.

Jørgen gav sig altid tid til at give en lille bemærkning til dem han mødte i klubben, hvilket gav – særligt nye medlemmer – en fornemmelse af at “høre til” – et stort plus for klubånden i golfklubben.

Jørgen selv spillede lav-handicap-golf og var ekspert i spillets regler. Trods det oplevede vi ham aldrig på nogen måde bedrevidende. Tværtimod gav han sig tid til at forklare og tydeliggøre regler på sin sædvanlige rolige facon.

Jørgen var en sublim spiller, men også fordi han var så behagelig en person at være sammen med, vil han altid blive huske som et beskedent men utrolig fint menneske, der som golfspiller havde et helt særligt touch, som man kun kunne beundre.

Jørgen var inden for de seneste 4 år, klubmester i klubben 3 gange, så sent som 2021.

Jørgen elskede Golf og var foregangsmand og tovholder, på klubbens årlige Welling Par Match. Det var bl.a. Jørgens sidste ønske, at matchen som afvikles lørdag den 6.8.2022, skulle gennemføres som planlagt. Det ønske har familien opfyldt, og matchen er tilpasset så de af deltagerne som ønsker det, kan nå at komme med til bisættelsen kl. 15.00 på dagen. – Det vil ligeledes være i Jørgens ånd, at hans venner og kammerater fra Golfklubben denne dag møder i kirken iført Golftøj.

Løgstør Golfklub, formand Per Olsen.

For de som måtte ønske det,, har klubben ekstraordinært i denne situation, valgt at stå for evt. indsamling blandt Jørgens Golfvenner – Der er mulighed for indtil torsdag den 4.8.2022 kl. 12.00, at indbetale kr. 30 på klubben Mobil Pay 786248 – Mærket.: Jørgen – Navn på indbetaler. – Klubben vil herefter bestille en bårebuket og gavekort på blomster for et evt. restbeløb.