Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Løgstør Golfklub.

Løgstør Golfklub opkræver ikke indskud for nye medlemmer. Derimod har vi et fornuftigt billigt kontingent, som kan indbetales på vores konto: 9202-0000273244 – Jutlander Bank.

Du kan også vente på en opkrævning. Der vil så blot gå et par dage mere, før dit DGU-kort er klar.

Samtidig bedes du udfylde alle felterne i nedenstående skema og afslut med SEND. Herefter vil du snarest høre fra os.

Fødselsdag

Postnr. og by

Jeg spiller golf idag

Hvis ja, i hvilken klub

Aktuelt handicap

Indmeldelse i Løgstør Golfklub (Kopi udleveres til medlemmet)

Ved indmeldelse accepterer jeg, at mit medlemskab af Løgstør Golfklub, følger de for klubben til hver tid gældende vedtægter. Kopi af vedtægterne er udleveret i forbindelse med denne indmeldelse i klubben. De opdaterede vedtægter kan til enhver tid ses på klubbens hjemmeside www.logstorgolfklub.dk

Ved indmeldelse af et juniormedlem (0-18 år) underskriver forældre/værge samtidig på, at denne indestår for betaling af et hvert økonomisk mellemværende junioren måtte få med Løgstør Golfklub.

Et medlemskab af Løgstør Golfklub er gældende for et kalenderår ad gangen. Udmeldelse skal ske skriftligt senest den 30. november i et kalenderår med virkning for  næstkommende kalenderår, idet medlemskabet ellers fortsætter for næste kalenderår.

Løgstør Golfklub] anvender nedenstående data til oprettelse og håndtering af dit medlemskab i henhold til klubbens privatlivspolitik. Kopi af privatlivspolitikken udleveres i forbindelse med din indmeldelse og er tillige tilgængelig på klubbens hjemmeside www.logstorgolfklub.dk

Ved indmeldelsen bekræfter du, at du har gjort dig bekendt med klubbens vedtægter og privatlivspolitik, og at du er bekendtgjort med betingelserne for ændring af medlemskategori, udmeldelse m.v.