Klubbens sponsor MTH Biler Løgstør, har åbent hus i weekenden 8 + 9/6  begge dage 11-16.

De har i den forbindelse spurgt om Golfklubben, kunne tænke sig at komme og promovere Golfklubben overfor de gæster som kommer og ser på biler.

Tanken var vi opstiller en transportabel puttebane og lidt Golfudstyr og Krolfudstyr og så laver lidt konkurrencer, med hvem der kan putte godt, samtidig med vi kan udlevere lidt materiale om Golfklubben, med fokus på at få flere på Golfskole og muligheden for at spille Krolf i klubben. – Hvis muligt kan vi måske også låne udstyr til indendørs Krolf.

MTH donerer præmier I bare kan dele ud af, og sørger for annonceringen.

Vi skal gerne bruge 4 hold af min. 2 personer, som kan have en vagt på ca. 2½ timer enten lørdag eller søndag.

Kan du hjælpe klubben, så giv lige et ring på 24696462 eller send en mail på info@logstorgolfklub.dk

På forhånd tak for hjælpen.

Løgstør Golfklub

Per Olsen