Nyt Syn Match 2024

Nyt Syn-match i Løgstør Golfklub, 55 golfspillere mødte på Kristi Himmelfartsdag ivrige op på Løgstør Golfbane, hvor klubben med stor glæde igen i år at kunne afviklede Nyt Syn-match.
Efter medlem af matchudvalget, Bente Jespersens velkomst til alle – særligt til sponsor; Nyt Syn Løgstør v/ Karen Stærk og Dorthe Uhrenfeldt – blev spillerne briefet om matchen. Herunder bemærkede Bente, at det letter matchledelsen meget, såfremt matchdeltagere foretager betaling af match-fee allerede i forbindelse med deres tilmelding til matche i Golfbox. Skulle det blive nødvendigt at afmelde sig en match, betales gebyret automatisk tilbage – blot ved, at der sættes et flueben under afmelding.
Endvidere blev alle mindet om at anvende digitale indberetning af scores (en i hver bold) – så foreligger de endelige resultater hurtigt.
Spillerne trippede forventningsfulde og blev sendt afsted ud over hele Løgstør Seaside Course med gunstart kl. 09.30….alle med lommerne godt fyldte med vand, frugt og chokolade fra Nyt Syn.
Måske gjorde provianten udslaget !! Der var mange høje scores.
Søren Ahlburg fra matchudvalget kunne efter gennemgang af resultater udråbe vinderne:
A-rækken: Erik Heilemann Jensen 42 p, Jens Søgaard Christoffersen 40 p, Marianne Thiede Bang 36 p.
B-rækken: Peter Mortensen 39 p, Anders Veggerby 38 p, Jan K. Larsen 37 p.
C-rækken: John Andersen 38 p, Jens Erik Kristensen 38 p, Rasmus Heilemann Lindegaard 38 p.
Nærmest flaget:
Hul 5: D: Marianne Bang, 2,18 m. H: ingen.
Hul 11: D: Anne Mette Madsen, 3,26 m. H: Erik Heilemann Jensen, 4,68 m.
Hul 8 i andet slag: D: Helle Veggerby, 1,05 m. H: Dan Bang, 1,99 m.
Alle vindere fik overrakt flotte præmier af Karen Stærk fra Nyt Syn.
Inden præmieoverrækkelsen havde alle – under hyggesnak med deres medspillere – spist pølser & brød og fået øl/vand, ligeledes givet af dagens sponsor.
Bent Mortensen fra matchudvalget fik tørret grill-osen af sine øjne og takkede alle for deltagelse og rettede en stor tak til sponsor, Nyt Syn for en helt vellykket match, for de fine præmier og for den dejlige beværtning af deltagerne.
Dagen blev sluttet af med et fælles foto foran klubbens flotte japanske kirsebærtræ.
Se samlet reusltatliste her.