Golfskolen 2019

Er du klar til sjove oplevelser?

Kom og spil med alle os i Løgstør Golfklub – vi skriver dig gerne op til næste hold.

Gå til golf og kom med på bølgen. Du får en oplevelse og sport for resten af livet? – Så meld dig på golfskole i Løgstør Golfklub.

Protræner Allan Høgh

Vi har et godt tilbud til dig – kr. 500 for golfskolen og begynder- og Klub 9 matcher, samt adgang til 9 hullers banen i 3 mdr. – Vi kalder det også 3 mdr. prøvemedlemsskab.

I 2019 har vi planlagt opstart af begynderhold på følgende mandage:                15. april, 27. maj og 5.. august med start kl. 17.00 eller 19.00

Du kan tilmelde dig her

Du kan udskrive og læse hele golfskolens program og de enkelte instruktionsprogram mm. her

Tilbuddet dækker fri adgang til hele øveområdet i 3 mdr. Golfskole med instruktion forløber over 5 lektioner med vores pro-træner. Fri adgang til deltagelse i begynder- og Klub 9 matcherne, som afvikles hver torsdag fra kl. 17.00, på Pay and Play banen, samt stor bane. Regelinstruktion og afsluttende prøver.

Tilbud.: Vælger du inden for de 3 mdr. prøvemedlemsskab, at indmelde dig i Golfklubben, betaler du kun kr. 2.000,- hvorefter du får ret til at spille resten af 2019, på såvel Pay and Play Bane, som på vores 18 hullers Sea Side Bane.

Tilmeld dig og du hører nærmere. Første mødeaften skal du påregne ca. 2 time i alt.

Når du har betalt for golfskolen, har du fri adgang til hele øveområdet fra du betaler og indtil du har adgang til den store banen. Dermed har du mulighed for at blive fortrolig med banen inden det rigtig går løs med skoleforløbet.

Tilmelding eller nærmere information kan ske til info@logstorgolfklub.dk eller tlf. 9867 9200 eller konkakt Per Olsen på tlf. 24696462

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG, DIN ÆGTEFÆLLE, NABO, OG ALLE DE ANDRE SOM ENDNU IKKE HAR OPLEVET GOLFLIVETS MANGE GLÆDER OG GODE MINDER.

Prisen for golfskolen og prøvemedlemskab kan indbetales på konto 9202 – 0000273244 i Jutlander Bank. Husk at oplyse navn, adresse, tlf. og e-mail.

Send os gerne samtidig en mail, med din fødselsdato, fulde adresse, mail og tlf. nr. således at vi sikre korrekt registrering i vores kartotek.

NB: Er du allerede medlem, så husk at få din nabo tilmeldt.

Begynderudvalget

Næste aktiviteter