Golfskolen 2021

Er du klar til sjove oplevelser?

Kom og spil med alle os i Løgstør Golfklub – vi skriver dig gerne op til næste hold.

Gå til golf og kom med på bølgen. Du får en oplevelse og sport for resten af livet? – Så meld dig på golfskole i Løgstør Golfklub.

Protræner Allan Høgh

Vi har et godt tilbud til dig – kr. 500 for golfskolen og begynder- og Klub 9 matcher, samt adgang til 9 hullers banen og øve område i 3 mdr. – Vi kalder det også 3 mdr. prøvemedlemsskab. – Du kan låne udstyr i klubben i prøveperioden.

Tilbuddet dækker fri adgang til hele øve området i 3 mdr. Golfskole med instruktion forløber over 5 lektioner med vores pro-træner. Fri adgang til deltagelse i begynder- og Klub 9 matcherne, som afvikles hver torsdag fra kl. 17.00, på Pay and Play banen, samt stor bane. Regelinstruktion og afsluttende prøver.

I 2021 har vi planlagt opstart af begynderhold på følgende mandage:      26. april, 7. juni og 16. august med start kl. 17.00 eller 19.00

Du kan tilmelde dig her

Du kan udskrive eller læse, Golfskole og Prøvemedlem 2021 her

Sådan spilles du fri og vil kunne få DGU kort, som giver dig adgang til at spille på stor bane i Løgstør og mod betaling af Greenfee spille på andre Golfbaner. Læs her

Tilbud.: Vælger du inden for de 3 mdr. prøvemedlemsskab, at indmelde dig i Golfklubben, betaler du kun kr. 2.500,- som senior og kr. 1.250 for unge under 25 år og studerende, hvorefter du får ret til at spille resten af 2021, på såvel Pay and Play Bane, som på vores 18 hullers Sea Side Bane.

Tilmeld dig og du hører nærmere. Første mødeaften skal du påregne ca. 2 time i alt.

Nærmere information kan fås ved henvendelse til info@logstorgolfklub.dk eller tlf. 9867 9200 eller konkakt Per Olsen på tlf. 24696462

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG, DIN ÆGTEFÆLLE, NABO, OG ALLE DE ANDRE SOM ENDNU IKKE HAR OPLEVET GOLFLIVETS MANGE GLÆDER OG GODE MINDER.

Prisen for golfskolen og prøve medlemskab kan indbetales på konto 9202 – 0000273244 i Jutlander Bank. Husk at oplyse navn.

Send os gerne samtidig en mail, med din fødselsdato, navn, fulde adresse, mail og tlf. nr. , samt ønske til startdato og tidspunkt, således at vi sikre korrekt registrering i vores kartotek.

NB: Er du allerede medlem, så husk at få din nabo tilmeldt.

Begynderudvalget

Næste aktiviteter