Golfskolen 2018

Er du klar til sjove oplevelser?

Kom og spil med alle os i Løgstør Golfklub – vi skriver dig gerne op til næste hold.

Gå til golf og kom med på bølgen. Du får en oplevelse og sport for resten af livet? – Så meld dig på golfskole i Løgstør Golfklub.

Protræner Allan Høgh

Vi har et godt tilbud til dig – kr. 1.500 for golfskolen og begynder- og Klub 9 matcher, samt adgang til 9 hullers banen.

I 2018 har vi planlagt opstart af begynderhold på følgende mandage: 23. april, 4. juni og 6. august med start kl. 17.00 eller 19.00

Desuden et weekendkursus lørdag den 26. og søndag den 27. maj fra kl. 10.00 til ca. 15.00 begge dage.

Du kan udskrive og læse hele golfskolens program og de enkelte instruktionsprogram mm. her Eller er du mere til et Weekend Kursus, så se her

Tilbuddet dækker fri adgang til hele øveområdet resten af året, 5 lektioner med vores pro-træner. Fri adgang til deltagelse i begynder- og Klub 9 matcherne på Pay and Play banen, samt stor bane. Regelinstruktion og afsluttende prøver.

Tilmeld dig og du hører nærmere. Første mødeaften skal du påregne ca. 2 time i alt.

Når du har betalt for golfskolen, har du fri adgang til hele øveområdet fra du betaler og indtil du har adgang til den store banen. Dermed har du mulighed for at blive fortrolig med banen inden det rigtig går løs med skoleforløbet.

Golfskolen med instruktion forløber over 5 mandage samt et par teorilektioner. Desuden deltager du gratis i begynder- og Klub 9 matcher hver torsdag fra kl. 17.00.

Tilmelding eller nærmere information kan ske til info@logstorgolfklub.dk eller tlf. 9867 9200

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG, DIN ÆGTEFÆLLE, NABO, OG ALLE DE ANDRE SOM ENDNU IKKE HAR OPLEVET GOLFLIVETS MANGE GLÆDER OG GODE MINDER.

Prisen for golfskolen og prøvemedlemskab kan indbetales på konto 9202 – 0000273244 i Jutlander Bank. Husk at oplyse navn, adresse, tlf. og e-mail.

Send os gerne samtidig en mail, med din fødselsdato, fulde adresse, mail og tlf. nr. således at vi sikre korrekt registrering i vores kartotek.

NB: Er du allerede medlem, så husk at få din nabo tilmeldt.

Begynderudvalget

Golfkørekort 2018 – Nu også mulighed for weekend kursus.

se brochure Golfskole og Prøvemedlem 2018 her

Se starttidspunkt for begynderhold her

Næste aktiviteter

GolfBox