• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent hus 24.4.2022 – Golfens Dag

april 24 @ 10:00 - 13:00

Løgstør Golfklub holder Golfens Dag og åbent hus søndag  d. 24. april

Om du er høj eller lav, gammel eller ung, kvinde eller mand eller alene eller ej, så er du inviteret til Golfens Dag den 24. april! Golf er for alle og for mange bliver golf til livslang kærlighed.

Program for dagen:

Kl. 10.00 vi mødes i gården ved klubben, til velkomst og udlevering af lånegrej (for dig som ikke har golfudstyr)

kl. 10.10 Udslag fra klubbens udslagsbane, med kyndig vejledning fra øvede golfspillere.

kl. 10.30 Puttetræning på klubbens Puttebane.

kl. 10.50 Inddeling af hold, hvorefter vi spille en holdmatch, på klubbens Pay & Play Bane.

kl. 12.30 Mulighed for træning på egen hånd, på puttebane eller udslagsbane.

Kl. 13.00 Afslutning – hvor klubben er vært ved et par pølser og en sodavand eller Øl

Der vil være lodtrækningspræmier, samt gode tilbud på medlemskab på dagen.

Golfens Dag er gratis for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for, at der står både udstyr, trænere og frivillige klar på dagen, så du får en god introduktion til golfsporten og vi sørger samtidig for, at du på intet tidspunkt vil føle dig overset på dagen.

Vi vil sætte pris på, hvis du tilmelder dig på info@logstorgolfklub.dk eller 98679200, så vi ved hvor mange, der kommer.

Vi glæder os til at tage imod dig på Viborgvej 130, Ravnstrup, 9670 Løgstør

Dato: