« Alle Begivenheder

Limfjordsgolf – Så er det nu du skal tilmelde dig, hvis du ønsker at spille på et hold i 2022

31. oktober 2021 @ 8:00 - 10. januar 2022 @ 15:00

Limfjords Golf er en turnering for klubber der er medlem af Golfring Limfjorden

Vi byder her velkommen til ottende sæson 2022 for områdets lukkede golfturnering Limfjords Golf. Den henvender sig til veteraner 60+ herrer og damer, som gerne vil konkurrere i hulspil imod ligesindede herrer/damer fra klubber, der er medlem af Golfring Limfjorden. Frem til den 10. januar 2022 er det muligt for klubberne at tilmelde hold, hvorefter spilleplanen bliver udarbejdet.

Der er fortsat 9 klubber med Golfring Limfjorden, mens selve turneringen går under navnet Limfjords Golf. Antallet af hold pr. række afgøres i den enkelte klub.

Tilmelding for herrer kan foregå i fire rækker:
A-rækken er åben for alle klubbens herreveteraner.
B-rækken er forbeholdt HCP-indeks ikke bedre end 16.0 (bemærk ændret fra 15)
C-rækken er forbeholdt HCP-indeks ikke bedre end 21.0
D-rækken er forbeholdt HCP-indeks ikke bedre end 27,0 (bemærk ændret fra 26)

Klubben rangerer selv alle sine tilmeldte hold i én rækkefølge begyndende med det højeste A-hold og afsluttende med det lavest rangerede D-hold.

Bemærk det er den enkelte spillers HCP-pr 1. januar 2022 der er er afgørende for hvilken række der spilles i.

D rækken spiller med 2 singler, 1 foursome og 1 Greensome med hcp, øvrige rækker spiller med 4 singler og 1 foursome og spiller uden hcp. Der spilles som udgangspunkt tirsdage kl. 10., såfremt andet ikke er aftalt.

Der spilles om en vandrepokal i hver af de 4 rækker.

Tilmelding for damer

Damerne fortsætter også deres turnering i 2022, man spiller med en foursome og en Greensome med HCP, spilledagene bliver som sidste år fredage kl. 9.00., andet kan aftales indbyrdes, antal hold pr række afhænger af antal tilmeldte, gerne flere end sidste år og med alle klubber repræsenteret. Som tidligere år spilles der om en vandrepokal.

Fælles for damer og herrer
Spillerne afregner selv for transport og fortæring. Hver ”kamp” afsluttes med frokost til max. 80,- kr.

Når tilmelding fra klubberne har fundet sted vil spilleplanen komme på hjemmesiden www.golfringlimfjorden.dk

Det er en betingelse, at hver klub udpeger en klubkoordinator for gensidig kontakt og reservationer mv.

Fordelene for klubben er dels en øget omsætning på banen og øvrige faciliteter og dels en styrkelse af kontoen for fritspil, desuden vil vi gerne pege på værdien af glade og aktive medlemmer. Resultater og information forefindes hjemmesiden www.golfringlimfjorden.dk, bliver ajourført når spilleplanen for 2022 foreligger. Mangler der noget på hjemmesiden eller noget der er forkert, så send en mail, golfringlimfjorden@gmail.com er der andre ting ved turneringen der kan gøres anderledes hører vi også gerne. Det skal bemærkes at hjemmesiden vil blive ajourført i løbet af december og januar.

Der kan ske tilmeldinger i Golfbox – Under turneringer – Husk at markere 2022 oppe  venstre hjørne, ellers får du ikke matcher for 2022 frem, men kun dem for 2021.

Kontaktpersoner for både herrer og damer kan findes på hjemmesiden med mail og telefon www.golfringlimfjorden.dk

Start:
oktober 31 @ 8:00