Mesterslagterens Match

juni 21 @ 9:30 - 15:30

kr100

Velkommen til Mesterslagterens Match, der spilles om en holdmatch, sammensat af Golfbox og matchformen er Irish Rumble.

Der er gunstart kl. 10.00, indskrivning og scorekort skal være afhentet kl. 9.30, der vil være briefing kl. 9.40.

Matchfee er kr. 100,- gæster som ikke er medlem af Golf ved Limfjorden, betaler herudover Greenfee.

Mesterslagteren er vært ved 1 øl / vin / vand, samt 2 pølser og 1 brød efter Match.

Der spilles nærmest flaget på hul 5 og 11 for Herre – Damer.

Der er nærmest pinden i 2 slag på hul 8 for Herrer – Damer.

Scorekort skal være afleveret til Matchledelse i klubhuset, senest kl. 15.00 for at få andel i præmier.

Vinderen skal være til stede ved Præmieoverrækkelsen, ellers går præmie videre til næste spiller i rækken.

Der kan ikke eftertilmeldes efter startlisten er offentliggjort. – Vedtaget af Matchbestyrelsen.

Du kan tilmelde dig på Golfbox – Du finder link til tilmelding her

Løgstør Golfklub