• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Par Match – UNICK BYG – Åben Match – Præmier og forplejning til en værdi af kr. 15.000

august 8 @ 9:00 - 16:00

kr.100

UNICK-Byg Mach

Matchen er en ÅBEN match, hvor gæster er velkomne.

Spilles som parmatch (ægtepar / samboende / far-søn / mor-datter / 2 herrer eller 2 damer osv), og opdeles i ca. 2 lige store handicaprækker.

Der spilles stableford. Holdets bedste score, tæller på hvert hul.

Præmien til parret på vinderholdene i begge rækker modtager hver 1 stk. Hee Welling Hay stol, til en værdi af kr. 1.600. Der er herud over fine præmie til flere af de deltagne hold.

Der er indskrivning og morgenkaffe fra kl. 9.00. – Gunstart kl. 10.00, indskrivning og afhentning af scorekort skal være foretaget inden kl. 09:30, derefter briefing kl. 09:40.

Præmievinderne – uanset art – skal være til stede i klubhuset for at modtage præmien. Såfremt præmievinderne ikke er til stede vil præmien blive tildelt den næste i rækkefølgen.

Der kan ikke eftertilmeldes efter startlisten er offentliggjort

Der er efter matchen 2 pølser m/brød pr. spiller.

Match fee kr. 100,-. pr. person. for ikke medlemmer af Løgstør Golfklub eller Golf ved Limfjorden, betales der herudover Green Fee.

Tilmelding via Golfboks eller opslag i klubhuset. Tilmelding sker efter først til mølleprincip. Du kan tilmelde dig her

Matchleder.: Erik H. Jensen / Marianne Bang/ Mogens Christiansen/ Jørgen Hosbond.

Der bliver også denne dag en match på Pay and Play Banen.

Der spilles 18 huller (2 x 9). Der spille stableford og ligeledes som par match. Hvor bedste score
tæller på hvert hul.

- Hvis du ikke har et Golfhandicap, spiller du ud fra hcp. 54.

- Tilmelding på golfboks eller opslag i klubben, eller på klubbens email  info@logstorgofklub.dk

- Match fee kr. 100,- Er du ikke medlem af Løgstør Golfklub eller Golf ved Limfjorden, betales der herudover Greenfee for Pay & Play Bane.
Der vil være fine præmier til de 2 bedste hold. - Har du DGU nr. kan du tilmelde dig her

Løgstør Golfklub
Telefon: