Husk at tilmelde dig klubmatcher, du tilmelder dig på Golfbox, under Klubturnering, vælg mdr., tryk på aktuel match, læs info om match og tryk på tilmeld her, så er du tilmeldt match.

Bemærk vi indtil videre, ikke har Gunstart, men løbende start, da vi indtil videre,
max. må samles 10 personer, i de enkelte områder. Du få tilsendt din starttid, senest dagen før matchen.

Næste match er Bager Groes match, da vi ikke kan samles i større gruppe, før og efter matchen,
får i alle udleveret et pose med frugt og sandwich som i kan medbringe under matchen.
Scorekort afleveres efter matchen på kontoret i klubhuset, resultatet ligges op på
Facebook og Klubbens hjemmeside og der sendes et gavekort til de som er i præmierækken.
Præmier afhentes efterfølgende hos Bager Groes.
Vi håber der inden matchen 21.6.2020 - Mester Slagterens Match, er blevet lempet på
reglerne, så vi kan lave Gunstart, hvis ikke bliver matchen afviklet som ovennævnte.

Fælles træning – Gratis for klubmedlemmer.

hver mandag fra kl. 15.00 - 15.50 og igen fra kl. 18.10 - 18.50.
Du tilmelder dig ved at skrive dig på listen i klubhuset, listen hænger på væg ved siden af dør ind til kontor.
Klubbens Pro Allan Høgh, tilpasser så sin undervisning og hjælp, ud fra hvad i har ønsket på listen.

Banen og trænings anlæg er åben, dog med visse restrektioner.:

Som er gældende fra og med tirsdag den 26.5.2020 – Du kan læse restrektionerne her.

De nye restrektioner, betyder der er river i bunker og flag må tage op af koppen, hvis man har ønske herom. Det betyder også alle nu skal huske at rive efter sig i bunker.

Vi følger løbende situationen og tilpasser forholdene til de regler som myndighederne opsætter.

Følg med på hjemmesiden, der kan ske ændringer løbende.

Tilsvarende kan du læse DGU`s
anbefalinger af 18.5.2020  her

DGU`s regler for runden er handicaptællende,
kan læses her

Du kan se hvordan du forebygge Corona Virus på dette link:

Husk at bekræfte din tid.

Mange vælger kun at udskrive scorekort. Bestyrelsen vil gerne om alle husker at bekræfte sin tid, når i kommer frem til klubhuset. Har du ikke i forvejen booket en tid, så vælger du tidsbestilling, når du har kørt dit DGU kort i gennem på Skærm i klubhuset og vælger herefter scorekort. – Det hjælper banekontrol med at se hvem og hvor mange der er på banen. Dit DGU kort, er nu også din legitimation for du har ret til at spille på banen, så spørger banekontrol om at se dit DGU kort, så tag godt imod dem, de kender måske ikke alle i klubben. (Bagmærker er afskaffet her i 2020).

Muligheder for at spille med rabat på Greenfee i 2020

Der er sket en del ændringer i steder du kan spille til nedsat greenfee, du kan her se hvor du har muligheder i 2020